Αισιόδοξα μηνύματα στο Ακρωτήρι (pics)

Πανακρωτηριακός | 25 Ιουλίου 2018, 12:45

Με αισιοδοξία έχει ξεκινήσει η προετοιμασία του Πανακρωτηριακού για τη νέα χρονιά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Για ακόμα μία σεζόν, ο σύλλογος του Ακρωτηρίου έχει στόχο να θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους στην Α’ Κατηγορία, ευελπιστώντας φέτος να φτάσει στον πολυπόθητο τίτλο, με τον Γιώργο Τσομπάνογλου στο “τιμόνι”.

Το athlitiko βρέθηκε στο γήπεδο των Καθιανών όπου και συνομίλησε με τρία από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, τους Χρήστο Βουρβαχάκη, Αντώνη Περράκη και Νίκο Περαθωράκη.

Οι δύο πρώτοι επέστρεψαν μετά από πολλά χρόνια στον Πανακρωτηριακό και εξέφρασαν στις δηλώσεις τους την ικανοποίηση που αισθάνονται γι’ αυτό το γεγονός ενώ επεσήμαναν τη “δίψα” που υπάρχει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Ο Περαθωράκης δεν παραλείπει να κάνει αναφορά στα δραματικά γεγονότα που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας με τις φονικές πυρκαγιές, ευχόμενος υγεία σε όλο τον κόσμο.

nea apoktimata

Ορισμένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Από αριστερά οι Δάλλας, Περράκης, Περαθωράκης, Βουρβαχάκης και Μαλιχούτης

Αναλυτικά οι δηλώσεις των τριών παικτών:

Βουρβαχάκης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο γήπεδο που έκανα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα. Νομίζω ότι η ομάδα κάνει μια πολύ σοβαρή προσπάθεια. Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει όλα αυτά τα χρόνια προς το καλύτερο. Ελπίζω κι εγώ να βάλω φέτος το δικό του λιθαράκι όσο μπορώ για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της που είναι το πρωτάθλημα».

Περαθωράκης: «Ξεκινάμε μια χρονιά με πολλές φιλοδοξίες και υψηλούς στόχους. Με αρκετή δουλειά και περισσότερη θέληση και αποφασιστικότητα από ποτέ ελπίζουμε όλοι πώς θα πετύχουμε το μεγάλο μας στόχο για φέτος. Θα ήθελα μετά τα δραματικά γεγονότα που συμβαίνουν στη χώρα μας να ευχηθώ υγεία, όχι μόνο στους εμπλεκόμενους στο τοπικό μας πρωτάθλημα, αλλά και σε όλους τους συνανθρώπους μας γιατί είναι ό,τι πολυτιμότερο μπορεί να έχει ο καθένας».

Περράκης: «Αρχικά εύχομαι σε όλα τα παιδιά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να έχουν υγεία. Η νέα χρονιά στο Ακρωτήρι απαιτεί αρκετή δουλειά ώστε να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας. Επιστρέφω δίπλα στο σπίτι μου σε μια ομάδα που το ταλέντο και η “δίψα” για διάκριση αντικατοπτρίζεται σε κάθε ποδοσφαιριστή του Πανακρωτηριακού».

texniko team

Το τεχνικό επιτελείο του Πανακρωτηριακού, ο προπονητής Γιώργος Τσομπάνογλου (μέση), ο βοηθός του Μάκης Γιαννόπουλος (αριστερά) και ο προπονητής τερματοφυλάκων Αλέξης Τσιπιανίτης (δεξιά)

bales

 

Mikel Chania Delivery

Rabona ad