Αισιοδοξία στο Ρέθυμνο Cretan Kings

Μπάσκετ 24 Αυγούστου 2018, 17:48

Το Ρέθυμνο Cretan Kings συμπληρώνει σιγά-σιγά την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας του.

Στις τάξεις της ομάδας του Σταύρου Μυκονιάτη υπάρχει αισιοδοξία πως θα δημιουργηθεί ένα αρκετά καλό σύνολο. Αυτό, εξάλλου, τόνισαν στις δηλώσεις τους ο Τράβις Ντάνιελς, ο Αλέξανδρος Σιγκούνας και ο Κωνσταντίνος Οικονομόπουλος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος του Ρέθυμνο Cretan Kings για 2η συνεχόμενη σεζόν. Έχω μεγάλες προσδοκίες για τη φετινή χρονιά. Μέχρι στιγμής από αυτά που έχω δει από τους συμπαίκτες μου, μπορώ να πω ότι θα δημιουργήσουμε ένα πολύ καλό σύνολο, καθώς ξεχωρίζουν για το ταλέντο και το πάθος τους σε κάθε προπόνηση.

Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να βελτιώσω κάθε στατιστική κατηγορία μου σε σχέση με την περσινή χρονιά και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της», είπε χαρακτηριστικά ο Ντάνιελς.

«Πρόκληση για μένα»

Ο Σιγκούνας, από την πλευρά του, υποστήριξε: «Το Ρέθυμνο είναι μία πρόκληση για μένα. Γι’ αυτό και δεν άργησα να δεχτώ την πρόταση της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόουτς και την διοίκηση που μου εμπιστεύονται μία θέση στο ρόστερ. Άρα εγώ δεν έχω να κάνω τίποτα παραπάνω από το να δώσω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα.

Είμαι από τους μεγαλύτερους ηλικιακά Έλληνες στην ομάδα και θα προσπαθήσω να βοηθήσω στο κομμάτι της εμπειρίας. Και όσο αφορά τους Αμερικάνους για να μπουν στο κλίμα του ελληνικού μπάσκετ και όσο αφορά τα νεαρά παιδιά, καθώς είναι πολύ σημαντικό να διαθέτεις νέους αθλητές με φιλοδοξίες, κίνητρο και να είναι σε θέση να σου δώσουν ενέργεια. Όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά για τη λειτουργία μιας ομάδας.

Προσωπικά και μπασκετικά, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο Ρέθυμνο. Εδώ και αρκετά χρόνια στην Basket League δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα και νομίζω τέτοιες ομάδες σπανίζουν και είναι κόσμημα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Πραγματικά πιστέψτε με, είναι τιμή μου και δεν έχω παρά να τους ανταμείψω για την επιλογή τους».

Σχετικά με τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό που αναμένεται τη φετινή χρονιά στην Basket League, τόνισε: «Συμφωνώ απόλυτα. Μας περιμένει ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Πραγματικά δεν μπορώ να βρω τις δύο ομάδες που θα κινδυνεύσουν. Κάθε αγωνιστική θα είναι τελικός. Προσωπικά θεωρώ πως είναι πολύ καλό να αγωνίζεσαι σε υψηλό επίπεδο. Δεν μου άρεσε να βλέπω ομάδες στην Basket League να χάνουν με 30 και 40 πόντους. Πραγματικά χαίρομαι που το ερχόμενο πρωτάθλημα αναμένεται ανταγωνιστικό.

Απαιτείται συνεχή εγρήγορση. Δεν σταματάει η δουλειά στο γήπεδο και αν δουλεύεις σωστά και έχεις πίστη στην ομάδα, ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, στο τέλος θα δικαιωθείς».

Ο Οικονομόπουλος, τέλος, υπογράμμισε: «Το Ρέθυμνο και η Basket League είναι μία πρόκληση για μένα. Έκανα μία καλή χρονιά στην Α2 και θεωρώ πως είμαι έτοιμος για το βήμα παραπάνω. Βέβαια, πρόκειται για μία διαφορετική κατηγορία, με περισσότερη δύναμη και διαφορετικές ταχύτητες, αλλά νοιώθω πως με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρω και θα βοηθήσω την ομάδα».

karta antonis garden
zgas

Rabona ad