Αισιοδοξία στον ΑΟΑΝ ενόψει Επισκοπής (video)

Γ' Εθνική 11 Οκτωβρίου 2019, 19:43

Στην Επισκοπή θα φιλοξενηθεί την Κυριακή ο ΑΟΑΝ για την 4η αγωνιστική. Τρεις ποδοσφαιριστές της Λασιθιώτικης ομάδας μίλησαν για δύσκολη αποστολή κόντρα σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Μάνος Σγουρός, ο Αντώνης Κουρίνος και ο Ντίνος Μαρκάκης μίλησαν στην κάμερα του ΑΟΑΝ TV τόσο για το ματς που έπεται, όσο και για εκείνο που προηγήθηκε με τον Ηρόδοτο. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους…

Μάνος Σγουρός: «Την Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο ματς με την Επισκοπή, καλή ομάδα. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά δε φοβόμαστε. Με τον Ηρόδοτο πήγαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλά δεν είχαμε συγκέντρωση σε ολόκληρο το παιχνίδι γι’ αυτό χάσαμε. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που κάθε Κυριακή είναι κοντά μας ελπίζουμε να μας ακολουθήσει και στο Ρέθυμνο την Κυριακή.»

Αντώνης Κουρίνος: «Το ματς με την Επισκοπή είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς γιατί προερχόμαστε από εντός έδρας ήττα και θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη και για ψυχολογικούς λόγους και για τον κόσμο μας. Έχουμε προετοιμαστεί σωστά όλη την εβδομάδα, έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο και πως πρέπει να παίξουμε εμείς. Θα παίξουμε το παιχνίδι μας για να έρθει η νίκη.

Με τον Ηρόδοτο κατά διαστήματα ήμασταν καλύτεροι, αλλά δύο στιγμές αδράνειας μας στέρησαν τη νίκη ή έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Ξέρουμε ότι ο κόσμος είναι δίπλα μας. Το έχει αποδείξει από την αρχή της σεζόν και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τον ανταμείψουμε.»

Ντίνος Μαρκάκης: «Αυτή την εβδομάδα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Επισκοπή. Έχουμε προετοιμασθεί πολύ καλά, είναι ένα πολύ σημαντικό ματς. Για λόγους ψυχολογίας θέλουμε θετικό αποτέλεσμα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

Η προετοιμασία ήταν λίγο δύσκολη αυτή την εβδομάδα, αλλά εξελίσσεται πολύ καλά. Στον Ηρόδοτο κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, δεν είχαμε τη συγκέντρωση σε μία φάση του αγώνα και δεχθήκαμε γκολ. Η κατηγορία είναι έτσι, αν δεχθείς πρώτος γκολ μετά πολύ δύσκολα “γυρίζει” το παιχνίδι.

Υποπέσαμε σ’ αυτό το λάθος και γι’ αυτό δεν πήραμε θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την προσέλευση του κόσμου, τον θέλουμε δίπλα μας να στηρίξει την προσπάθεια που κάνουμε. Τον ευχαριστούμε κι ευελπιστούμε να είναι κάθε αγωνιστική μαζί μας και να μας ακολουθεί και στα εκτός έδρας ματς γιατί τον έχουμε ανάγκη.»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad