Αγωνιστική επίδειξη Ολυμπιακού Τάε κβο ντο στον Ταυρωνίτη

Πολεμικές Τέχνες | 10 Δεκεμβρίου 2019, 18:06

Μια όμορφη εκδήλωση με άρωμα Χριστουγέννων για τους μικρούς αθλητές του Α.Σ. Κρήτες και του Α.Σ. Ακρωτηρίου μαζί με το τμήμα του Ταυρωνίτη, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στο κλειστό γήπεδο του Ταυρωνίτη.

Πρόκειται για εκδήλωση η οποία περιείχε αγωνιστική επίδειξη από τους μικρούς μπόμπιρες, πολύ μουσική, μπαλόνια και βαψίματα, όμορφα αναμνηστικά, καθώς και αγωνιστική προπόνηση-επίδειξη με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες για τα παιδιά που ετοιμάζονται για αγώνες.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης και μικροί αθλητές από τρεις ακόμα συλλόγους, τους Α.Σ. Απόλλων Ρεθύμνης, Α.Σ. Δαυίδ και Α.Σ. Αγωγή Ηρακλείου οι οποίοι συμμετείχαν σε αυτό το μεγάλο “πάρτυ”!

Οι προπονητές των συλλόγων έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι με αυτή την γιορτή και πέρασαν εξίσου όμορφα όπως τα παιδιά.

Olympiako TAEKWODO 2

Olympiako TAEKWODO 4

Olympiako TAEKWODO

Οπως τόνισαν οι προπονητές Νίκος Κανταράς και Ολγα Λεβεντάκη, τέτοιες εκδηλώσεις είναι απαραίτητες και χρήσιμες για τα μικρά παιδιά, γιατί εκτός από την διασκέδαση, τα κάνουν να μπαίνουν στο κλίμα της αγωνιστικής δραστηριότητας, να γνωρίζουν και να αγαπάνε το αγωνιστικό Ολυμπιακό Τάε κβο ντο.

Με κοινή ανακοίνωση, «οι Α.Σ. Κρήτες και Α.Σ. Ακρωτηρίου ευχαριστούν την 4funchania για την ψυχαγωγία των μικρών μας με τα όμορφα βαψίματα και μπαλόνια, την Glam events για τον όμορφο στολισμό του χώρου, τους Σαμαρείτες που είναι πάντα κοντά μας σε τέτοιες εκδηλώσεις, τον φούρνο Μαλινάκη για την ευγενική χορηγία του με νεράκια και τοστάκια, τον Α.Σ. Περάματος για τα ηλεκτρονικά συστήματα, τον δήμο Πλατανιά για την συνδιοργάνωση, την ANEK LINES & BLUE STAR FERRIES που είναι πάντα δίπλα μας, καθώς και τα μεγάλα παιδιά των συλλόγων μας για την πολύτιμη βοήθειά τους. Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχατε στην γιορτή μας και πιστεύουμε να περάστε όμορφα!».

Olympiako TAEKWODO 5

Olympiako TAEKWODO 6

 

Rabona ad