“Αγκαλιάζει” την παραμονή της

Νέος Σαμψών Α.Π. Σούδας | 29 Απριλίου 2018, 13:54

'"Αγκαλιά" με την παραμονή της στη Β' Κατηγορία βρίσκεται η ΑΠ Σούδας, η οποία νίκησε με 3-2 τον Νέο Σαμψών στα Νεροκούρου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι Σουδιανοί απέκτησαν προβάδισμα εννέα βαθμών από τον Αστέρα Χαλέπας που αγωνίζεται το απόγευμα στο Φραγκοκάστελο και θα περιμένουν να δουν εάν θα πανηγυρίσουν την μαθηματική τους παραμονή ή εάν αυτή θα πάρει παράταση. Σε τέτοια περίπτωση η ΑΠ Σούδας θα πρέπει να μην ηττηθεί με πάνω από δύο γκολ διαφορά στο επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Χαλέπας (είχε νικήσει 3-0 το πρώτο ματς η ΑΠ Σούδας), αφού σε τέτοια περίπτωση θα υπερτερεί στην μεταξύ τους ισοβαθμία. Η ΑΠ Σούδας είναι αυτή τη στιγμή στους 34 βαθμούς ενώ κι ο Αστέρας ακόμα και αν κάνει το 3Χ3 θα φτάσει μέχρι τους 34.

Στο 10ο λεπτό ο Μουτσάνι πέτυχε το 0-1, για να ισοφαρίσει στο 12′ ο Ν. Σκουμπάκης σε 1-1 και ενώ αποβλήθηκε ο Ξηράκης με απευθείας κόκκινη κάρτα, για σπρώξιμο σε αντίπαλο λίγο μετά. Η ΑΠ Σούδας δεν το έβαλε κάτω και πήρε ξανά το προβάδισμα με 1-2 στο 35′ με τον Λαπάνι, ενώ πέτυχε και το 1-3 με τον Τσιμπιρικίδη στο 43′.

Ο Νέος Σαμψών το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-3 στο 68′, με μακρινό σουτ του Αννιτσάκη. 

Νέος Σαμψών (Κώστας Τζιγκουνάκης):  Αντ. Χαιρετάκης, Ναθ. Σκουμπάκης, Ν. Σκουμπάκης, Μ. Χαιρετάκης, Ματζοράκης, Δασκαλάκης, Αννιτσάκης, Λουκάς, Δοξάκης, Κοντός

Ακ. Ποδ. Σούδας (Αντώνης Παπαγεωργίου): Παπαδουλάκης, Παπαγεωργίου, Μαγγέλας (75′ Ντούνι), Ράπτης, Ποταμίτης, Τσούρα, Τσιμπρικίδης, Λαπάνι (75′ Σουρλατζής), Μουτσάνι (88′ Φραγκιαδάκης), Τσένκο, Ξηράκης

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis