Αγιασμός το απόγευμα στο Μάλεμε

Πλατανιάς | 13 Σεπτεμβρίου 2018, 14:36

Λίγες ώρες απομένουν για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων και τον πρώτο αγώνα της σεζόν που είναι για τον θεσμό του Κυπέλλου και ο Πλατανιάς πραγματοποιεί Αγιασμό.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Συγκεκριμένα, αυτό πρόκειται να συμβεί το απόγευμα (17:30) στο Μάλεμε, παρουσία φυσικά σύσσωμου του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και της διοίκησης.

Από εκεί και πέρα, ο Πλατανιάς προετοιμάζεται για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν που είναι απέναντι στον Αρη Αβάτου. Ο Πλατανιάς ο οποίος στο ματς απέναντι στην Παλαιόχωρα δεν έπαιξε με τους παίκτες που θεωρούνται “βασικοί” και αυτοί ειδικότερα είναι που θα χρησιμοποιηθούν στο ματς της Κυριακής, αλλά με τους πιο νεαρούς, οι οποίοι άφησαν πολλές υποσχέσεις χάρη στην εμφάνισή τους στο β’ ημίχρονο κυρίως.

Ο Πάουλο Κάμπος όπως τόνισε και στις δηλώσεις του έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε και αν μη τι άλλο είναι θετικό για τον ίδιο ότι το ρόστερ της ομάδας δείχνει να έχει αρκετές επιλογές. Αλλωστε αυτή η νίκη σημειώθηκε επί μιας ομάδας που σε λίγες μέρες ξεκινά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τον μ.ο. ηλικίας των παικτών του Πλατανιά να είναι ιδιαίτερα χαμηλός.

Estrella