Αγιασμός, ματς Παλαίμαχοι-Νέοι και συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης

Πέργαμος | 14 Σεπτεμβρίου 2018, 14:05

Τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου η Πέργαμος θα πραγματοποιήσει στο Elpis Niki τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μετά τον Αγιασμό θα ακολουθήσει ο – επίσης – καθιερωμένος αγώνας ανάμεσα στους παλαίμαχους της ομάδας των Βρυσών Κυδωνίας και την τωρινή ομάδα, αλλά και το… τρίτο ημίχρονο (πλούσιο φαγοπότι).

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του αγώνα αυτού η Πέργαμος, δείχνοντας ακόμη μία φορά το κοινωνικό της πρόσωπο, κάνει κάλεσμα για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, που θα διατεθούν για τις ανάγκες των συσσιτίων της ενορίας Αγίου Γεωργίου στα Κατσιφαριανά.

Η ανακοίνωση της Περγάμου αναφέρει τα εξής:

Ενημερώνουμε όλους ότι τη Δευτέρα 17/9/2018,και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός για την φετινή χρονιά στις εγκαταστάσεις του ELPIS NIKI.

Μετά τον αγιασμό θα ακολουθήσει η καθιερωμένη “φιλική” αναμέτρηση μεταξύ της ομάδας παλαιμάχων και νέων του συλλόγου μας. Θα ακολουθήσει και τρίτο ημίχρονο με άφθονες μπύρες και σουβλάκια…

Συνεχίζοντας την προσπάθειά μας για στήριξη συνανθρώπων μας που έχουν πραγματική ανάγκη, θα μαζέψουμε τρόφιμα, φάρμακα, ρουχισμό, όπου θα τα παραδώσουμε στον παπά Δημήτρη για τις ανάγκες των συσσιτίων της ενορίας Αγίου Γεωργίου στα Κατσιφαριανά. Το λίγο το δικό μας, τεράστιο για κάποιους συνανθρώπους μας.

Καλούμε όλους να παρευρεθείτε στις εγκαταστάσεις του ELPIS NIKI, να παρακολουθήσετε ένα δυνατό ντέρμπι, να πιούμε όλοι μαζί ένα μπυράκι, αλλά το σημαντικότερο όλων, να στηρίξουμε το δύσκολο έργο του παπά Δημήτρη και να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που πραγματικά έχουν ανάγκη…

 

Estrella