Αγιασμός και “πρώτη” στα Νεροκούρου (pics)

Ηρακλής Νεροκούρου | 2 Αυγούστου 2018, 17:07

Με οδηγό την εντυπωσιακή περυσινή πορεία ο Ηρακλής Νεροκούρου ξεκίνησε τη φετινή χρονιά και πάλι με αρκετές φιλοδοξίες.

Το απόγευμα της Τετάρτης (1/8) πραγματοποιήθηκε το πρώτο ραντεβού στο γήπεδο των Νεροκούρου. Η χρονιά ξεκίνησε επίσημα με τον καθιερωμένο αγιασμό πριν απο την έναρξη της πρώτη προπόνησης.

Παρών στην πρώτη συνάντηση ήταν αρκετά μέλη από το Δ.Σ. του συλλόγου, το τεχνικό τιμ αλλά και οι ποδοσφαιριστές, παλιοί και νέοι, ενώ αναμένεται να ενσωματωθούν το επόμενο διάστημα και οι απόντες.

agiasmos

texniko team

Από αριστερά οι Μουσιάρης, Γαλάνης και Κορωνάκης στο τεχνικό τιμ του Ηρακλή

Ο Σπύρος Γαλάνης συνεχίζει για 2η συνεχή χρονιά στον πάγκο του Ηρακλή μετά την εντυπωσιακή περυσινή πορεία. Στόχος είναι να διατηρήσει η ομάδα των Νεροκούρου την πολύ καλή εικόνα και να δώσει συνέχεια σε αυτό που ξεκίνησε πέρυσι.

Ο νεαρός τεχνικός του Ηρακλή εμφανίστηκε αισιόδοξος σε δηλώσεις του στο athlitiko εν όψει της νέας χρονιάς σημειώνοντας τα εξής: «O προγραμματισμός της ομάδας πήγε αρκετά καλά. Κρατήσαμε τον βασικό κορμό από πέρυσι και προωθήσαμε παράλληλα πολλά παιδιά από τον Νέο Ηρακλή. Ήρθε και ο Νικολόπουλος από την Κορωνίδα. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο, εκεί πρέπει να μιλάμε περισσότερο…»

Στο πλευρό του ο Μιχάλης Κορωνάκης θα έιναι ο άμεσος συνεργάτης του και ο Γιώργος Μουσιάρης ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας.

Μίλησαν επίσης και δύο παιδιά που αποτελούν βασικά κομμάτια, αγωνιζόμενοι από πολύ νεαρή ηλικία στον Ηρακλή, ο τερματοφύλακας Γιάννης Πετράκης και ο εκ των αρχηγών της ομάδας Μιχάλης Καράκης.

Ο πρώτος τόνισε τα εξής: «Το φετινό πρωτάθλημα δε θα έχει ήδη πρωταθλητή πριν ξεκινήσει. Θα είναι πιο ανταγωνιστικό από πέρυσι, οι περισσότερες ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά και πιστεύω πως ο πρωταθλητής θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική. Προοπτική της ομάδας μας είναι μια καλή πορεία με στόχο τις υψηλές θέσεις και παραπάνω από την 5η θέση που τερμάτισαμε πέρυσι. Εύχομαι σε όλους μια σεζόν με καλό ποδόσφαιρο, υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

Όσο για τον Καράκη ανέφερε ότι στόχος του Ηρακλή είναι να δώσει συνέχεια στην εικόνα που είχε πέρυσι: «Ξεκινάει μία πολλά υποσχόμενη χρονιά με οδηγό την περυσινή πορεία που έκανε η ομάδα στην Α’ Κατηγορία. Στόχος του Ηρακλή είναι να διατηρήσει αυτή την εικόνα που είχε και να αναδείξει νέους παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό της. Να ευχηθώ μία καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους εμπλεκόμενους με τον χώρο».

proponisi1

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με καθημερινές προπονήσεις στα Νεροκούρου με το πρώτο φιλικό παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο την ερχόμενη Τετάρτη με τον Ήφαιστο.

proponisi

 

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad