Αγιασμός και πρωινές προπονήσεις στην Αγ. Μαρίνα (pics)

Γρανίτης | 28 Ιουλ 2018, 19:19

Με αρκετές φιλοδοξίες έχει ξεκινήσει και η φετινή χρονιά για τον Γρανίτη που έχει αρχίσει ήδη την προετοιμασία του εδώ και λίγες ημέρες.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το πρωί της περασμένης Τετάρτης (25/7) πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, ενώ παράλληλα τελέστηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της χρονιάς.

agiasmos

agiasmos.jpg1

proetoimasia graniti

Υπενθυμίζεται ότι ο Μανώλης Μπασιάς είναι αυτός που θα καθοδηγήσει την ομάδα της Αγίας Μαρίνας στο νέο πρωτάθλημα ενώ θα έχει στο πλευρό του ακόμα τέσσερις συνεργάτες.

Οι Ανδρέας Νικολακάκης και Αντώνης Χανιωτάκης θα είναι οι άμεσοι βοηθοί του, ο Παναγιώτης Γερούλης θα είναι υπέυθυνος για την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών και ο Σπύρος Κουτουλάκης για την αντίστοιχη των τερματοφυλάκων.

Παράλληλα ο Γρανίτης έχει καταφέρει να κρατήσει και τον βασικό κορμό των παικτών του από πέρυσι, θέλοντας να παρουσιάσει και πάλι ένα ανταγωνιστικό σύνολο μέσα στο γήπεδο, σ’ ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Α’ Κατηγορίας.

texniko team.jpg graniti

To νέο τεχνικό επιτελείο του Γρανίτη, από αριστερά οι Σπύρος Κουτουλάκης, Ανδρέας Νικολακάκης, Μανώλης Μπασιάς, Παναγιώτης Γερούλης και Αντώνης Χανιωτάκης

Οι πρωινές προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά σε καθημερινή βάση για τον Γρανίτη που θα δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι το Σάββατο 11 Ιουλίου με τον Ιδομενέα.

Ο Γρανίτης αναφέρει τα εξής για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς:

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Γρανίτη για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν υπό τις οδηγίες του Μανώλη Μπασιά και των συνεργατών του.

Οι συνεργάτες του θα είναι: α’ συνεργάτης ο Ανδρέας Νικολακάκης, β’ συνεργάτης ο Αντώνης Χανιωτάκης, προπονητής τερματοφυλάκων ο Σπύρος Κουτουλάκης και γυμναστής ο Παναγιώτης Γερούλης.

proetoimasia graniti.jpg1

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis

Rabona ad