Αγγλικό σκορ και σεφτέ για Ασπάλαθο στη Μοναχή Ελιά

Νέοι Χανίων Ασπάλαθος | 17 Νοεμβρίου 2018, 21:51

Με το... αγγλικό σκορ 4-2 επικράτησε ο Ασπάλαθος επί των Νέων Χανίων, σε ένα χορταστικό παιχνίδι στη Μοναχή Ελιά, σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, πανηγυρίζοντας, έτσι, την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας.

 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Διονύσης Καριμπίδης ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα, καθώς σημείωσε τρία γκολ. Συγκεκριμένα, άνοιξε το σκορ, στο 27΄, ενώ στο 35΄έκανε το 2-0. Η ομάδα του Νεκτάριου Νικολιουδάκη μείωσε στο 43΄, με τον Μίχο να διαμορφώνει το σκορ του ημιχρόνου (2-1).

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι αύξησαν κι άλλο τη διαφορά, με τον Αυγερινού να σκοράρει στο 55΄. Όμως, ο Μίχος και πάλι, στο 70΄, ξανά έδωσε ελπίδες στην ομάδα του, ωστόσο, ο Καριμπίδης, στο 82΄, έγραψε το τελικό 4-2 υπέρ της ομάδας του, ολοκληρώνοντας το προσωπικό χατ-τρικ.

Νέοι Χανίων (Νεκτάριος Νικολιουδάκης): Βασιλείου, Σοκορέλης, Αγγελάκης, Μίχος, Ντουρμίσι, Νεμπαυλάκης, Μαρκουλάκης Μ., Πάτα, Χατζηγεωργίου, Κωνσταντουδάκης, Βαρανάκης (46΄Μαρκουλάκης Ε.).

Ασπάλαθος: Αργυρίου, Ι. Μαστοράκης, Αλεξίου (60΄Σμυρής), Μαστοράκης Ν., Πολυνόπουλος (43΄Τακτικάκης), Μαντζουνέας, Φουντουλάκης, Σπυρόπουλος (70΄Τσουχλαράκης), Λαζάρου, Κουσούρης (46΄Αυγερινού), Καριμπίδης.

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι

 

Estrella

Papantonakis Cards

Rabona ad