“Αγγίζει” την παραμονή της, σπουδαίο “2” στις Μουρνιές

Κορωνίς | 31 Μαρτίου 2018, 20:40

Νέα σπουδαία νίκη σημείωσε η Κορωνίδα μετά το ντέρμπι παραμονής με τα Ροδωπού, καθώς για την 30η αγωνιστική έφυγε με το "2" από το γήπεδο των Μουρνιών (3-1) απέναντι στον Μινώταυρο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η Κορωνίδα με αυτό το αποτέλεσμα κάνει σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία, δεδομένου ότι να πάρει και ξεκούραστα τους βαθμούς από δύο παιχνίδια στη συνέχεια.

Στο 20ο λεπτό συνεργάστηκαν οι… βενιαμίν της ομάδας και ο Μαρτσάκης από ασίστ του Μπερικάκη έκανε το 0-1, ενώ στο 30′ ο Τσαποσβίλι πέτυχε το 0-2. Πριν το ημίχρονο έγινε και το 0-3 στο 42′ με τον Αργυρίου από φάουλ του Μπερικάκη.

Ο Μινώταυρος μείωσε στο 65′ σε 1-3 με τον Δημούση, χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει σε κάποιο άλλο γκολ στη συνέχεια. Στα αξιοσημείωτα ότι αγωνίστηκε με τρεις ποδοσφαιριστές ηλικίας 16 ετών.

Μινώταυρος (Τάκης Διακάκης): Μουστάκας, Δαμανάκης, Ξεκουκουλωτάκης, Μιχ. Μανωλεδάκης (46′ Κοζάκης), Κελαϊδής, Λιονάκης (46′ Καλαϊτζάκης), Περαθωράκης, Τζαγκαράκης, Μαντσέλι (46′ Ανιάγκμπε), Δημούσης, Τιχομίροβ

Κορωνίδα (Παντελής Μπερικάκης): Σφακιωτάκης, Αργυρίου, Παπαδάκης, Βροντάκης, Μεσαρχάκης, Γουνάκης, Σφυρής, Τρούλος, Τσαποσβίλι (75′ Κοτρωνάκης, 83′ λ.τρ. Καποκάκης), Μπερικάκης (65′ Πατσαρίκας), Μαρτσάκης (84′ Βολάνης)

koronida skorer moyrnies

 

 

 

Estrella