“Αήττητοι” Μανωλάς, Ματσούκας και Βασιλείου!

Football League 11 Αυγούστου 2018, 13:16

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα για τον "νεοφώτιστο" στη Football League, Αήττητο Σπάτων, που απέκτησε τους Λευτέρη Ματσούκα, Κώστα Μανωλά και Στέλιο Βασιλείου.

Ο Μανωλάς θα συνεργαστεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του με τον Νίκο Κατσιγιάννη και τον Σούλη Παπαδόπουλου, μετά την επιτυχημένη παρουσία που είχε στον ΑΟΧ.

Υπενθυμίζεται ότι στον Αήττητο θα αγωνίζεται και ο Χανιώτης τερματοφύλακας Αντώνης Κοκκαλάς.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Μαζί με το Α.Φ.Μ. ήρθε και τριπλό μεταγραφικό “ΜΠΑΜ” από την ΠΑΕ Αήττητος Σπάτων F.C!

Οι συντονισμένες κινήσεις του ισχυρού άντρα της ομάδας μας Νίκου Κατσιγιάννη με τον τεχνικό διευθυντή Παναγιώτη Δουφεξή έφεραν την υπογραφή του Στέλιου Βασιλείου, του Κώστα Μανωλά και του Λευτέρη Ματσούκα για έναν χρόνο.

Φυσικά αναμένονται κι άλλες κινήσεις για την ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας μας.

Από εκεί και πέρα, ο Σούλης Παπαδόπουλος δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στο γυμναστή Αλέξανδρο Ρεντζή, ο οποίος σε δήλωσή του είπε: «Ευχαριστώ πολύ τον κ. Παπαδόπουλο για την ευκαιρία που μου δίνει να εργαστώ στο πλευρό εντός τόσο έμπειρου και επιτυχημένου προπονητή».

Το δυσάρεστο νέο είναι πως ο Στάθης Λάμπρου θα μείνει εκτός δράσης για 5 εβδομάδες λόγω κατάγματος στο χέρι.

Το πρόγραμμα σήμερα περιελάμβανε ζέσταμα και στη συνέχεια το βάρος έπεσε σε ασκήσεις τακτικής, ανάπτυξης και τελειώματος φάσεων. Στο τέλος υπήρξε άσκηση για τη φυσική κατάσταση όπου οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.

Προχωράμε ΔΥΝΑΤΑ, προχωράμε ΑΗΤΤΗΤΟΙ!!!

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad