Ήττα για τον Ηρόδοτο στη Σαντορίνη

Football League 1 Σεπτεμβρίου 2018, 22:35

Ο Ηρόδοτος γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον Πανθηραϊκό στη Σαντορίνη σε παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι νικητές ήταν καλύτεροι και έφτασαν δίκαια στην επικράτηση. Ο σύλλογος της Ν. Αλικαρνασσού φάνηκε επηρεασμένος και από το ταξίδι, καθώς μετέβη αυθημερόν στον προορισμό του.

Το ματς ξεκίνησε άσχημα για το σύνολο του Μανώλη Παπαματθαιάκη, αφού στο 13’ ο Γαϊδαρτζής έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Στο 38’, μάλιστα, ο Κονσταντίνοφ σκόραρε και το 2-0 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι ηττημένοι μείωσαν στο 68’ με τον Σμυρλή, αλλά ο Πολυκρέτης έκανε στο 76’ το 3-1 για το συγκρότημα του Ανδρέα Σκέντζου.

Πανθηραϊκός (Ανδρέας Σκέντζος): Διαμαντής, Γκίκας, Μπιρμπίλης, Τσίγκρος, Λούκα, Κόντη, Μάνιας, Γαϊδαρτζής, Κονσταντίνοφ, Ντουμος, Παληγιώργος.

Β’ μέρος: Διαμαντής (61’ Βορύλλας), Γκίκας, Μπιρμπίλης, Τσίγκρος (51’ Πέκας), Λούκα, Κόντης (74’ Αγοραστής), Μάνιας, Γαϊδαρτζής, Κονσταντίνοφ, Ντουμος (61’ Πολυκρέτης), Παληγιώργος.

Ηρόδοτος (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης, Προβυδάκης (30’ λ.τρ. Νικηφόρος), Δαμιανάκης, Μπαλάφας, Κανδηλάκης, Κοντογιάννης, Αυγενικού, Φραγκουλάκης, Σμυρλής, Μάκο, Κονέ.

Β’ μέρος: Κουράκης, Νικηφόρος, Δαμιανάκης (60’ Δαμιανάκης), Μπαλάφας (74’ Καργιωτάκης), Κανδηλάκης, Κασαπάκης, Μωραΐτης, Φραγκουλάκης, Σμυρλής, Μάκο (68’ Φουκαράκης), Μασάδο.

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards