Έτοιμος ο ΑΟΑΝ για Καθιανά (video)

Γ' Εθνική 13 Δεκεμβρίου 2019, 22:16

Στα Καθιανά θα φιλοξενηθεί την Κυριακή ο ΑΟΑΝ από τον Πανακρωτηριακό για την 14η αγωνιστική. Τρεις ποδοσφαιριστές της Λασιθιώτικης ομάδας μίλησαν για δύσκολη αποστολή, αλλά εξέφρασαν και την πίστη τους για τη νίκη.

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΑΝ Αναστάσης Μουζιούρας, Γκάρετ Κέλι και Γιάννης Γιούγκα μίλησαν στην κάμερα του ΑΟΑΝ TV τόσο για το ματς που έπεται, όσο και για την εντός έδρας ήττα από την Επισκοπή που προηγήθηκε. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους…

Αναστάσης Μουζιούρας: «Θεωρώ ότι στο ματς με την Επισκοπή στο πρώτο ημίχρονο είχαμε εμείς τον έλεγχο του παιχνιδιού και την κατοχή και τις φάσεις. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε κάπως με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι.

Χάσαμε την ψυχραιμία μας, δεχθήκαμε και δεύτερο γκολ κι αν δεν είσαι συγκεντρωμένος έρχονται και τα υπόλοιπα. Η προετοιμασία της εβδομάδος εστίασε στον επόμενο αντίπαλο, τον Πανακρωτηριακό. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί θέλουμε τη νίκη για να ανεβούμε στην τετράδα.

Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό ασχέτως αν τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που θέλαμε. Εμείς συνεχίζουμε και θέλουμε να κλείσουμε θετικά τη χρονιά με ένα σημαντικό διπλό. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, ο οποίος μας στηρίζει συνεχώς και είναι ο 12ος παίκτης μας. Τον θέλουμε κοντά μας και στα Χανιά για να πάρουμε το διπλό.»

Γκάρετ Κέλι: «Την Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα πάμε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούμε για να τελειώσει η χρονιά με ένα θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι της Κυριακής και δουλεύουμε σκληρά για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Όσον αφορά το προηγούμενο ματς ξεκινήσαμε πολύ καλά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξανε τα πράγματα κι είχαμε ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Ελπίζω αυτή την Κυριακή να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.»

Γιάννης Γιούγκα: «Την Κυριακή έχουμε έναν δύσκολο αγώνα στον Πανακρωτηριακό. Είναι μία καλή ομάδα και θα πάμε εκεί να κερδίσουμε. Παρά το κακό αποτέλεσμα με την Επισκοπή το κλίμα είναι καλό και θα πάμε να τα δώσουμε όλα στα Χανιά για να νικήσουμε.»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad