“Έρχεται” ο “Γύρος Φθινοπώρου 2018”

Ποδηλασία | 22 Σεπτεμβρίου 2018, 16:03

Ο Τάλως ΑΝΕΚ LINES σε συνεργασία με την ΑΝΕΚ και τον Δήμο Σφακίων διοργανώνει αγώνες ποδηλασίας με την επωνυμία "Γύρος Φθινοπώρου 2018".

Οι αγώνες αφορούν τις κατηγορίες Ανδρών, Εφήβων, Παίδων, Νεανίδων, Γυναικών, Μάστερ και Όπεν και θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Οκτωβρίου.

Η προκήρυξη των αγώνων έχει ως εξής:

Ο Π.Ο.Χ. ΤΑΛΩΣ ANEK LINES σε συνεργασία με την ΑΝΕΚ και τον Δήμο Σφακίων διοργανώνει τους αγώνες με την επωνυμία «ΓΥΡΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ 2018» στις κατηγορίες Ανδρών, Εφήβων, Παίδων, Νεανίδων, Γυναικών, Μάστερ, Όπεν.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

-1η αγωνιστική ημέρα (Σάββατο 6/10/2018)

ΑΓΩΝΑΣ ΣΙΡΚΟΥΪ στην περιοχή της Σούδας σε κυκλική διαδρομή 2χλμ

Λειτουργία Γραμματείας/προσέλευση αθλητών 14:00 μμ στο λιμάνι Σούδας.

15:00 Άνδρες/Έφηβοι: 20 στροφές 
16:00 Παίδες/Νεάνιδες/Γυναίκες/: 10 στροφές 
16:45 Μάστερ 15 στροφές

-2η αγωνιστική ημέρα (Κυριακή 7/10/2018)

ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 86 χλμ στην διαδρομή Στύλος-Βρύσες-Σφακιά-Καλλικράτης

10:00 Ανδρών-Εφήβων
10:10 Παίδων- Νεανίδων-Γυναικών
10:20 Μάστερς-Οπεν

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Επιτρέπεται η συμμετοχή των σωματείων δύναμης Ε.Ο.Π. με 4-6 αθλητές, μικτών ομάδων, ή ομάδων τοπικών επιτροπών. Ομάδες που δεν συμπληρώνουν τον απαιτούμενο αριθμό αθλητών μπορούν να επικοινωνούν με τους διοργανωτές για την διερεύνηση δυνατότητας συγκρότησης μικτών ομάδων. Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν ως μικτές, θα έχουν κοινή εμφάνιση όλοι οι αθλητές τους και το όνομα της ομάδας (για αποτελέσματα-κατατάξεις) θα είναι του σωματείου με την μεγαλύτερη συμμετοχή στην σύνθεση της Μικτής Ομάδας.

Για τους αγωνιζόμενους κατηγορίας ΟΠΕΝ απαραίτητη η κατάθεση στη Γραμματεία υπογεγραμμένης υπεύθυνης δήλωσης περί καλής υγείας και αποδοχής των όρων της προκήρυξης.

Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού εξοπλισμού ή ατυχήματος κλπ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Το κόστος συμμετοχής για τους αγωνιζόμενους των κατηγοριών Μάστερ και Όπεν ορίζεται σε 10€ για κάθε ετάπ. Λεπτομέρειες για την δυνατότητα εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια θα ανακοινωθούν έγκαιρα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να έχουν σταλεί μέχρι την Τρίτη 2-10-2018 και ώρα 14:00 με email στο talosteam@gmail.com

Κατάθεση δελτίων και παραλαβή αριθμών με ευθύνη των εκπροσώπων των ομάδων από την Γραμματεία του αγώνα μία ώρα πριν την εκκίνηση.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Για κάθε κατηγορία που συμπληρώνεται: Στον 1ο ,2ο και 3ο νικητή σε κάθε ετάπ θα απονεμηθεί μετάλλιο και δίπλωμα. Στους νικητές της Γενικής κατάταξης (βάσει συνολικού χρόνου) θα γίνει βράβευση στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας Στους συμμετέχοντες κατηγορίας Όπεν θα γίνει βράβευση για κάθε ετάπ στους 3 πρώτους ανά ηλικιακή κατηγορία (15-29, 30-39, 40-49, 50+)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Οι αγωνιζόμενοι των κατηγοριών μάστερ και όπεν καταβάλλουν το ποσόν των 10€ για την συμμετοχή τους σε κάθε ετάπ.

Η ΑΝΕΚ θα καλύψει την ακτοπλοϊκή μετακίνηση για περιορισμένο αριθμό αθλητών των σωματείων στα οποία θα σταλεί ειδική πρόσκληση.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Εθελοντές Σαμαρείτες η Ιδιώτης Ιατρός που θα οριστεί με ευθύνη του διοργανωτή, κάλυψη από ασθενοφόρο σε ετοιμότητα από τον Τομέα ΕΚΑΒ Χανίων/Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να τροποποιήσουν το πρόγραμμα των αγώνων, σε περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας δεν είναι δυνατή η τήρηση αυτού, καθώς και τους όρους της παρούσας προκήρυξης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αλυτάρχης Αγώνων : Φραγκιουδάκης Γιώργος τηλ. 6948882715
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Ορφανουδάκης Κώστας 6944426205

 

karta antonis garden