«Ένα βήμα πριν τη διάλυση ο ΟΦΗ» γράφουν στο Ηράκλειο

Χανιά | 5 Ιανουαρίου 2018, 13:46

Το gentikoule.gr παρακολουθεί στενά το ρεπορτάζ του ΟΦΗ και με άρθρο του μία ημέρα πριν το ματς με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό αναφέρει ότι «τίθεται πλέον εν αμφιβόλω η διεξαγωγή του αγώνα».

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αναλυτικά το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας που ασχολείται με το ρεπορτάζ του ΟΦΗ έχει ως εξής:

Τα νέα της τελευταίας ώρας δεν είναι καθόλου ευχάριστα αφού μέτοχοι και Τσάλος είναι εξαφανισμένοι με αποτέλεσμα να τίθεται πλέον εν αμφιβόλω η διεξαγωγή του αγώνα με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ με ονοματεπώνυμα.

Οι προσπάθειες που καταβάλουν οι λιγοστοί άνθρωποι που έχουν απομείνει στο ποδοσφαιρκό τμήμα έχουν αποβεί άκαρπες. Σε συνεργασία με το Νίκο Παπαδόπουλο, οιΚώστας Ζερβάκης, Γιάννης Φασομυτάκης καιΔημήτρης Καλαϊτζάκηςκαταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να προσπαθήσουν τους παίκτες να παραμείνουν στην ομάδα ενώ την ίδια ώρα μέτοχοι καιΤσάλος παραμένουν άφαντοι. Ελάχιστοι είναι εκείνοι που έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα των παραπάνω όπως οιΜανώλης Κουμαντάκης, Μανώλης Ορφανάκης, Μιχάλης Μυλωνάκης καιΓιώργος Αλετράςπου προσπαθούν να βρουν λύσεις δίχως ωστόσο να υπάρξει αποτέλεσμα.

Μέτοχοι και Τσάλος παραμένουν εξαφανισμένοι καθώς το τελευταίο 24ωρο δεν έχουν δώσει σημεία ζωής παρά τις υποσχέσεις του τελευταίου ότι την Παρασκευή θα έμπαινε το ποσό των 20.000 ευρώ – κάτι που μέχρι τώρα δεν συνέβη!

 

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards