Ένα “αστεράκι” για την άμυνα!

Χανιά | 27 Ιουλίου 2018, 14:51

Έναν νεαρό αμυντικό που διακρίθηκε ιδιαίτερα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, παρά τα 18 του χρόνια, ενέταξε στο δυναμικό του ο ΑΟΧ/Κισσαμικός.

Η χανιώτικη ομάδα απέκτησε τον εκ των αρχηγών του νεανικού την περασμένη σεζόν Αγρ. Αστέρα, Νίκο Κεχαγιά.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που τον συνοδεύουν πολύ καλές κριτικές και ο οποίος από νεαρή ηλικία διακρίθηκε στα τμήματα υποδομής του Αγρ. Αστέρα, με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα να βρεθεί από την Κ17 στην Κ20 και από εκεί στην πρώτη ομάδα. Φέτος είχε 26 συμμετοχές με 1 γκολ κι ήταν από τους βασικούς συντελεστές της επιτυχίας του Αγρ. Αστέρα, ο οποίος μπόρεσε να παραμείνει στην κατηγορία, στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, παρά το νεανικότατο σύνολο που διέθετε.

Kexagias Agrotikos

Η ανακοίνωση του ΑΟΧ/Κισσαμικού αναφέρει τα εξής:

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή Νίκο Κεχαγιά, ο οποίος διακρίθηκε ιδιαίτερα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το βιογραφικό του:

Είναι γεννημένος στις 24 Απριλίου 2000 και ξεχώρισε για το ταλέντο και τις δυνατότητές του από νεαρή ηλικία στα τμήματα υποδομής του Αγροτικού Αστέρα. Πολύ γρήγορα ανέβηκε τα… σκαλοπάτια από την Κ17 στην Κ20 και από εκεί στην πρώτη ομάδα, όπου την περασμένη σεζόν ήταν βασικότατο στέλεχος. Στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είχε 26 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι παρά το νεαρό της ηλικίας του ήταν εκ των αρχηγών του Αγρ. Αστέρα.

Οι δηλώσεις του:

Για το βήμα στην καριέρα του με τη μεταγραφή του στον ΑΟ Χανιά-Κισσαμικό ο νεαρός αμυντικός δήλωσε τα εξής: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στην οικογένεια του ΑΟ Χανιά-Κισσαμικού. Είναι ίσως το ιδανικό βήμα για εμένα για να δείξω τι αξίζω και να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου σε μία κατηγορία παραπάνω. Έρχομαι σε μία οργανωμένη και υγιή ομάδα, οπότε έχω όλες τις βλέψεις και τις δυνατότητες να δουλέψω σωστά, έτσι ώστε να βγάλω ασπροπρόσωπους όσους με πίστεψαν και εμένα. Στόχοι μου είναι κάθε μέρα να βελτιώνομαι όλο και περισσότερο και να κερδίσω μία θέση στο ρόστερ και στην ενδεκάδα, αλλά αυτό θα γίνει μόνο μέσα από τη δουλειά. Ο στόχος της ομάδας είναι να ανταποκριθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα στις δυσκολίες του πρωταθλήματος, να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και στο τέλος ελπίζω να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad