Έμαν: Πάμε στην Κρήτη για να κερδίσουμε

Super League 1 13 Δεκεμβρίου 2019, 20:20

Χαρακτηρίζει πολύ δύσκολο το ματς κόντρα στον ΟΦΗ, αλλά θεωρεί ότι η ομάδα του μπορεί να φύγει με το "τρίποντο" από το Ηράκλειο. Ο λόγος για τον Φάμπιαν Έμαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αυστριακού τερματοφύλακα του Άρη στην κάμερα της Nova για την αναμέτρηση με την Κρητική ομάδα στην πρεμιέρα του πρώτου γύρου:

«Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το τρίποντο. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το ξέρουμε αυτό. Είναι μία ομάδα πολύ καλή μεσοεπιθετικά. Πρέπει να μην τους επιτρέψουμε να κάνουν το παιχνίδι τους, αμυντικά να αφήσουμε μικρό περιθώριο στον ΟΦΗ να δημιουργήσει και φυσικά να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε όσο καλύτερα μπορούμε τις δικές μας ευκαιρίες γιατί δημιουργούμε πολλές φάσεις.

Και στα προηγούμενα παιχνίδια δεν καταφέραμε αυτές τις πολλές φάσεις να τις μετατρέψουμε σε γκολ. Ξέρουμε ότι είναι μια δύσκολη έδρα και ότι ο ΟΦΗ είναι δυνατός στην έδρα του αλλά είμαστε ο Άρης και πάμε σε κάθε γήπεδο, παντού, για να κερδίσουμε. Είμαστε σε θέση να το καταφέρουμε οπότε δεν είναι κάτι που μας προβληματίζει. Σίγουρα ξέρουμε ότι είναι μια δύσκολη αποστολή αλλά εμείς πάμε για να κερδίσουμε.»

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad