Έκλεισε ιδανικά τον πρώτο γύρο το Καλτσέτο

ΑΣ Καλτσέτο Α.Ο. Κουμπές | 20 Ιανουαρίου 2018, 21:30

'Εχοντας και πάλι σε εξαιρετική μέρα τους Καβρουλάκη και Μπάχα, η ομάδα του Καλτσέτο κατάφερε να ολοκληρώσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με την 3η συνεχόμενη νίκη με 3-1 επί του Κουμπέ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το νεανικό σύνολο του Νότη Ματηγάκη ανέβηκε έτσι αρκετά στη βαθμολογία, ενώ αυτή ήταν συνολικά η 4η επικράτησή τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Με τα γκολ του Καβρουλάκη και του Μπάχα στο 25′ και το 35′ αντίστοιχα, το Καλτσέτο κατάφερε να πάει στο ημίχρονο με προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Καβρουλάκης σκόραρε εκ νέου στο 76′ για την ομάδα του και “κλείδωσε” ουσιαστικά τη νίκη σε εκείνο το σημείο με το σκορ στο 3-0.

Ο Κουμπές πέτυχε το γκολ… της τιμής στο 79′ με τον Κώστα Ροκάκη, ο οποίος έκανε μία ωραία ατομική “κούρσα” με την μπάλα στα πόδια και τελείωσε τη φάση απέναντι από τον Πόντα για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 3-1 στην αναμέτρηση.

Καλτσέτο (Νότης Ματηγάκης): Πόντα, Μαρκουλάκης (75′ Κωνσταντούδακης), Ελευθερίου, Φανδριδάκης, Πρωτοπαπαδάκης, Σκουλάκης, Τσεσμελής (55′ Σταυρουλάκης), Μπάχα, Ζαβαλάνι, Κρεμασμενάκης (60′ Κρίστο), Καβρουλάκης (78′ Ποντικάκης)

Κουμπές (Φραγκιός Ροκάκης): Τρίτσης, Σαρρής (80′ Ζέφι), Ι. Ροκάκης, Παντελάκης, Δρακακάκης, Τσιάβος (46′ Σκυβαλάκης), Κ. Ροκάκης, Τότι, Δημ. Καρακασίδης, Πλάτωνας (65′ Βλ. Καρακασίδης), Ιατρού (46′ Κόσεκ)

 

Estrella

Papantonakis Cards