Έβαλε το σπουδαιότερο γκολ ο Μπαδιεριτάκης (pics)

Παρασκήνιο Πανακρωτηριακός | 27 Αυγούστου 2018, 15:50

Ένας δεινός σκόρερ των τοπικών πρωταθλημάτων, ο Σάκης Μπαδιεριτάκης έβαλε το σπουδαιότερο γκολ της ζωής του, το περασμένο Σάββατο (25/8).

Ο χαρισματικός επιθετικός του Πανακρωτηριακού αποχαιρέτησε την εργένικη ζωή, καθώς ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Kωσταριδάκη.

Σε μία όμορφη τελετή που έγινε στους Αγίους Αποστόλους, παρουσία αρκετού κόσμου και από τον χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου, το ζευγάρι δέθηκε επίσημα με τα δεσμά του γάμου, κάνοντας έτσι ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους.

gamos mpadie.jpg3

Οι ομάδες του Ακρωτηρίου (Πανακρωτηριακός. ΕΘΚ, Λέοντες) εξέδωσαν μάλιστα τις δικές τους ευχές στο ζευγάρι, ευχόμενες πάντα χαρά, υγεία και ευτυχία στη νέα τους ζωή.

Οι θερμότερες ευχές στον Σάκη και την Κωνσταντίνα και από το athlitiko

H ανακοίνωση έχει ως εξής:

Μεγάλη μέρα χθες για τον χαρισματικό επιθετικό και εκ των αρχηγών της ομάδας μας Σάκη ΜΠΑΔΙΕΡΙΤΑΚΗ, καθώς αποχαιρέτησε την εργένικη ζωή για χάρη της αγαπημένης του Κωνσταντίνας!

Πλήθος κόσμου και όλη η οικογένεια του Πανακρωτηριακού, στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων και στη συνέχεια στο κτήμα “Αλκυών” βρέθηκαν κοντά στο ζευγάρι, για να τους ευχηθούν σε αυτή τη νέα κοινή τους σελίδα.

Ο γαμπρός και η νύφη σε πελάγη ευτυχίας, δεν εγκατέλειψαν την πίστα παρασύροντας τους καλεσμένους σε μια αξέχαστη βραδιά, που ολοκληρώθηκε το ξημέρωμα!

Όλη η ποδοσφαιρική οικογένεια του Ακρωτηρίου Πανακρωτηριακός, ΕΘΚ, Λέοντες, τα μέλη των Δ.Σ, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές μικροί και μεγάλοι εύχονται στο Σάκη και την Κωνσταντίνα, μόνο χαρές στο νέο τους σπιτικό, υγεία, χαμόγελα και κάθε ευτυχία!

Να ζήσετε!!!

gamos mpadie.jpg2

gamos mpadie.jpg1

 

 

Mikel Chania Delivery

Rabona ad