Άτυχος ο Βαγγέλης Σταθόγλου

Γ' Εθνική 10 Δεκεμβρίου 2019, 21:39

Άτυχος στάθηκε ο Βαγγέλης Σταθόγλου. Ο ποδοσφαιριστής του Γιούχτα επέστρεψε, στο ματς του Ατσαλένιου, στην αγωνιστική δράση μετά από ένα μήνα και τραυματίσθηκε στο ίδιο σημείο (γόνατο).

Λίγο πριν το φινάλε του αγώνα του ΠΟΑ με τον Γιούχτα ο Βαγγέλης Σταθόγλου έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τον πόνο. Ρήξη του έσω πλάγιου συνδέσμου στο γόνατο (για 2η φορά) η διάγνωση. Η σχετική ενημέρωση του Γιούχτα:

«Ο μέσος του Γιούχτα Βαγγέλης Σταθόγλου επέστρεψε την περασμένη Κυριακή στην αγωνιστική δράση μετά από ένα μήνα απουσίας λόγω προβλήματος στο γόνατο αλλά είχε ξανά ραντεβού με την ατυχία! Λίγο πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι στο Ατσαλένιο έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τον πόνο, έχοντας τραυματιστεί στο ίδιο σημείο!

Αμέσως του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ ο ίδιος ήταν απαρηγόρητος, μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που συνέβη, έχοντας υποστεί για δεύτερη φορά ρήξη στον έσω πλάγιο σύνδεσμο στο γόνατό του…

Ο Σταθόγλου μπαίνει πλέον πάλι σε ένα νέο κύκλο θεραπειών, προκειμένου να επιστρέψει και πάλι στη δράση μετά τις γιορτές. Στο πλευρό του είναι η διοίκηση, οι προπονητές και οι συμπαίκτες του, με την ευχή να αναρρώσει σύντομα και να επιστρέψει δυνατός κοντά τους…»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad