Άτυχη… στην ατυχία της η Υρτακίνα

Υρτακίνα | 21 Ιανουαρίου 2018, 1:06

Όσκαρ... ατυχίας διεκδικεί η Υρτακίνα μετά την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα από την Πέργαμο εντός έδρας με 1-0.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ντεμπούτο με την ομάδα του Κυριάκου Γρηγοράκη έκαναν οι νεοαποκτηθέντες από τη “γειτόνισσα” Παλαιόχωρα Ζαϊμίδης και Τζαγκαράκης που ξεκίνησαν στο βασικό σχήμα.

Ωστόσο στάθηκαν άτυχοι αφού δεν κατάφεραν να δώσουν τα αναμενόμενα καθώς αμφότεροι τραυματίστηκαν και έγιναν αναγκαστική αλλαγή.

Ο Μιχάλης Τζαγκαράκης τραυματίστηκε στο ημίωρο του αγώνα, “ραγίζοντας” τη μύτη του μετά από σύγκρουση με αντίπαλό του, ενώ ο Ντέμο Ζαϊμίδης ένα λεπτό μετά υπέστη διάστρεμμα, για να “χτυπήσει” ξανά στο ξεκίνημα του β΄μέρους στο 50′, αυτή τη φορά στον ώμο και να γίνει και αυτός έτσι αναγκαστική αλλαγή σε εκείνο το σημείο.

Αναγκαστική αλλαγή έγινε όμως ακριβώς στην ίδια φάση και τρίτος ποδοσφαιριστής για την Υρτακίνα, με τον Κυριάκο Γρηγοράκη να αντικαθιστά τον Βούρα ο οποίος ήταν κλινήρης και δεν κατάφερε και αυτός να ολοκληρώσει το παιχνίδι.

Η Υρτακίνα εκφράζει πάντως τις ευχές στους δύο παίκτες της που τραυματίστηκαν και εύχεται παράλληλα καλή συνέχεια στην ομάδα της Περγάμου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Πρώτη ήττα για την ομάδα μας απέναντι στον Α.Ο.Β.Κ. Πέργαμο με 0-1. Μια ήττα που περνάει σε δεύτερη μοίρα καθώς τραυματίστηκαν οι Ζαϊμίδης Ντέμο και Τζαγκαράκης Μιχάλης. Καλή συνέχεια στον αντίπαλο και περαστικά στα δικά μας παιδιά.

 

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards