Άρχισε η προετοιμασία του Εργοτέλη για Δράμα

Super League 2 9 Δεκεμβρίου 2019, 20:56

Ξεκίνησε σήμερα - Δευτέρα (09/12) η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Εργοτέλη για τη Σαββατιάτικη αναμέτρηση στη Δράμα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

/Bella Pizza

Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου σταδίου γιατί στο κεντρικό γήπεδο ξεκίνησε η προγραμματισμένη επανασπορά. Η σχετική ενημέρωση της Κρητικής ομάδας:

«Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για την δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Δόξα Δράμας για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 14 Δεκεμβρίου. Οι κιτρινόμαυροι έχουν αφήσει πίσω τους την ήττα με τον Λεβαδειακό και ετοιμάζονται για την αντεπίθεση.

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με προπόνηση δύναμης στο γυμναστήριο και συνεχίστηκε στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου σταδίου με δίτερμα με περιορισμούς και ολοκληρώθηκε με ασκήσεις για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. Μοναδικός απών ο Αντώνης Μπουρσέλης που είχε πάρει άδεια για σήμερα προκειμένου να διευθετήσει θέμα που αφορούσε την στρατιωτική του θητεία.

Όσον αφορά τον Barata ο οποίος απουσίαζε τις προηγούμενες ημέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα του λόγω της απώλειας του πατέρα του επέστρεψε στην βάση του και έλαβε μέρος κανονικά στο σημερινό πρόγραμμα προπόνησης όπως και ο Kwateng. Νέα προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο στις 10:30 στο βοηθητικό του Παγκρητίου καθώς στο κεντρικό γήπεδο ξεκίνησε η προγραμματισμένη επανασπορά.»

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad