Άρης Λυχναράς: Θα έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα

Super League 2 30 Σεπτεμβρίου 2019, 22:59

Τις απόψεις του για τη συνάντηση των επίσημων φορέων του Ελληνικού ποδοσφαίρου με τον υφυπουργό αθλητισμού για το θέμα των τηλεοπτικών της Σούπερ Λίγκας 2 εξέφρασε ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Χανιά, Άρης Λυχναράς.

/Bella Pizza

Στη συνάντηση της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2′ και Β’ Εθνικής Κατηγορίας, της ΕΠΟ, της Super League 1 και του ΠΣΑΠ με τον υφυπουργό αθλητισμού μετείχε και ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Χανιά (Γ’ αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος) Άρης Λυχναράς.

Οι δηλώσεις του (και οι εκτιμήσεις του) για τα όσα διαδραματίσθηκαν στη συνάντηση:

«Ο κ. Αυγενάκης αν και βρίσκεται πολύ λίγο χρόνο σε αυτό το πόστο, έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα. Αυτό μας δίνει την αισιοδοξία ότι και με τη δική του παρότρυνση και τις σωστές κατευθύνσεις που μας έχει δώσει θα έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε και τον κ. Γραμμένο και τον κ. Λυσάνδρου που ενιαία βλέπουν το ποδόσφαιρο. Πραγματικά είναι μια δύσκολη στιγμή όπου πρέπει να βρεθεί λύση.

Βλέπουμε ότι ο κ. Υπουργός ήταν πάρα πολύ προετοιμασμένος και θετικά διακείμενος προς όλες τις πλευρές. Βρήκαμε κατανόηση πραγματική και όχι θεωρητική σε αντίθεση με τους προκατόχους του Υπουργού.»

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad