Άρης Λυχναράς: Είμαστε σε αναστολή επ’ αόριστον

Super League 2 1 Οκτωβρίου 2019, 21:37

«Εφ' όσον σήμερα δεν έχουμε συμφωνία τυπικά είμαστε σε αναστολή επ’ αόριστον» δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Γ' αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Χανιά, Άρης Λυχναράς.

/Bella Pizza

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό “Metropolis 95.5” παραχώρησε ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Χανιά, Άρης Λυχναράς, που συμμετείχε στη συνάντηση με την ΕΡΤ. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Τα χρήματα που δίνει η ΕΡΤ είναι 300 χιλιάδες καθαρά για κάθε ομάδα. Και αυτό με ερωτηματικό. Η Πολιτεία μας έβαλε βιαίως στην αναδιάρθρωση την οποία κάναμε ήθελαν δεν ήθελαν οι ομάδες. Οι ομάδες έκαναν προγραμματισμό με βάση το αρχικό ποσό των 840 χιλιάδων ευρώ και έρχονται τώρα και δίνουν το 40%.

Πως οι πρόεδροι να δεχθούν αυτήν τη συμπεριφορά; Πήραμε μια απόφαση την περασμένη εβδομάδα να παίξουμε στην πρεμιέρα κι εφόσον μέχρι την Τρίτη δεν έχουμε συμφωνία, από την επομένη έχουμε αναστολή επ’ αόριστον. Εφ’ όσον σήμερα δεν έχουμε συμφωνία τυπικά είμαστε σε αναστολή επ’ αόριστον.

Για να αλλάξει αυτό πρέπει αύριο να παρθεί διαφορετική απόφαση. Πρέπει όλες οι πλευρές να κάνουμε ένα βήμα πίσω για να βρεθεί η χρυσή τομή. Δεν βλέπω, όμως, την ΕΡΤ διατεθειμένη για κάτι τέτοιο. Μόνο ο υπουργός οικονομικών μπορεί να δώσει λύση.»

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad