Άνετο πέρασμα από Βαρύπετρο, 4-1 τον Χάλη

Χάλης Θύελλα Καλαθ. | 15 Δεκεμβρίου 2019, 19:45

Εύκολο απόγευμα για τη Θύελλα Καλάθενων, η οποία επικράτησε στο Βαρύπετρο του Χάλη με 4-1. Δύο τέρματα πέτυχε ο Λευτέρης Κομπογεννητάκης κι από ένα ο Γιάννης και ο Σπύρος Λουβιτάκης. Ο Μαναρώλης το γκολ του Χάλη.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 25ο λεπτό με σουτ εκτός περιοχής (από πλάγια) του Λευτέρη Κομπογεννητάκη (0-1). Δέκα λεπτά αργότερα (35′) ο Γιάννης Λουβιτάκης με πλάσε εντός περιοχής διπλασίασε τα τέρματα της Θύελλας. Το 0-2 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 7ο λεπτό της επανάληψης (52′) ο Σπύρος Λουβιτάκης με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νίκου Ρενιέρη, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Στο 70′ ο Μαναρώλης μείωσε με πλασέ σε 1-3 για να έρθει ο Λευτέρης Κομπογεννητάκης στο 82ο λεπτό και να διαμορφώσει το τελικό 1-4 με μακρινό σουτ.

Διαιτητής: Γ. Γιαννουλάκης, Βοηθοί: Μαρνέζος – Κωσταμένα

Χάλης (Γιώργος Σπαράκης): Τραχαλάκης, Μαρκάκης (65′ Ηλιάκης), Β. Σταφύλοβ (80 Σαχμπατζίδης), Αδαμόπουλος (58′ λ.τρ. Λενταράκης), Μήτρου, Ν. Σταφύλοβ, Βασιλείου, Βελής (75′ Βαλάρης), Σταθάκης, Μεγαλακάκης, Μαναρώλης.

Θύελλα (Γιάννης Κελαϊδής): Κοκοτσάκης, Καρεφυλλάκης, Κουφογιαννάκης, Τεκίδης, Λουπασάκης, Β. Ρενιέρης (75′ Βεστάκης), Σπ. Λουβιτάκης, Νικολακάκης, Ν. Ρενιέρης, Λ. Κομπογεννητάκης, Μαργαριτάκης (20′ Γ. Λουβιτάκης).

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad