Άνδρες: “Φωνάζει” η ΓΕΗ

Βόλεϊ | 15 Ιουλ 2018, 17:09

Η ΓΕΗ εξέδωσε ανακοίνωση κι εκφράζει τη δυσαρέσκεια της για τη στάση της ΕΟΠΕ.

Η Ομοσπονδία, δηλαδή, δεν έδωσε το δικαίωμα συμμετοχής στην Α2 ανδρών στον ηρακλειώτικο σύλλογο, ως πρώτος επιλαχών μέσω των μπαράζ, κι από τη στιγμή, που στο πρωτάθλημα δε δήλωσαν συμμετοχή δύο ομάδες (ΑΟΝΑ Αργυρούπολη και ΑΟ Παλλήνη).

Στο Βορρά, ωστόσο, τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες, τα δεδομένα ήταν διαφορετικά και υπήρξαν αντικαταστάσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Εν όψει της δήλωσης συμμετοχής της ανδρικής και γυναικείας μας ομάδων πετοσφαίρισης στο Πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατηγορίας-Εθνικό περιφερικό πρωτάθλημα, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 ενημερώνουμε σχετικά:

Το ΔΣ της ΕΟΠΕ, κατά τη δικαιοδοσία του, σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ. α & β του γεν. Κανονισμού πρωταθλημάτων, επέλεξε να μην αναπληρώσει τις δυο ομάδες (ΑΟΝΑ Αργυρούπολη και ΑΟ Παλλήνη) που δεν δήλωσαν συμμέτοχη στον Νότιο όμιλο της Α2 ανδρών. Συνεπώς η ομάδα μας, αν και πρώτη επιλαχούσα των αγώνων διαβάθμισης των πρωταθλητών νότου δεν εκλήθη για αναπλήρωση-αντικατάσταση, για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Το ίδιο ΔΣ βέβαια, χρησιμοποιώντας το ίδιο ακριβώς άρθρο και παραγράφους του γεν κανονισμού, επέλεξε να αντικαταστήσει:

Ι. τον Αρχέλαο Κατερίνης με την ΑΕ Πανοράματος (πρώτη επιλαχούσα ομάδα στα μπαράζ πρωταθλητών βορρά) στον Βόρειο όμιλο της Α2 Ανδρών,

ΙΙ. τον ΟΠΕΡ με τον ΑΕ Νηρέα (πρώτη επιλαχούσα ομάδα στα μπαράζ πρωταθλητριών νότου) στον Νότιο όμιλο της Α2 Γυναικών και

ΙΙΙ. τον ΑΣ Ποσειδώνα με τον ΑΕ Δράμας (πρώτη επιλαχούσα ομάδα στα μπαράζ πρωταθλητριών βορρά) στον Βόρειο όμιλο της Α2 Γυναικών.

Από τα παραπάνω, προκύπτει ότι η παρουσία δεύτερης ομάδας από το Ηράκλειο στην Α2 Ανδρών δεν είναι αρεστή και επιθυμητή στο ΔΣ της ΕΟΠΕ. Παρόλα αυτά η ομάδα θα συνεχίσει και την επόμενη χρόνια να διεκδικεί αυτό που επιθυμεί μέσα στους αγωνιστικούς χώρους».

karta antonis garden

Rabona ad