Συνεντεύξεις

Χριστουλάκης: Φέτος πρέπει να είναι η χρονιά μας

Μονόδρομο χαρακτηρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος για τον Πανακρωτηριακό ο Κώστας Χριστουλάκης, ο οποίος ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που ξεχώρισαν στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Ο πανύψηλος Χανιώτης τερματοφύλακας είχε μια εξαιρετική παρουσία, πραγματοποιώντας σημαντικές επεμβάσεις, χάρη στις οποίες ο Πανακρωτηριακός κατάφερε να δραπετεύσει νικητής από το γήπεδο της Σούδας. Ο Χριστουλάκης μιλά στο athlitiko και αναφέρεται στην μεγάλη νίκη που σημείωσε η ομάδα του, αλλά και στον φετινό στόχο τον οποίο χαράσσει και που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με όσα λέει, φέτος, ο Πανακρωτηριακός πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα, αν και τονίζει ότι αυτό δεν θα είναι εύκολο.

Ακολουθεί η συνέντευξη του τερματοφύλακα του Πανακρωτηριακού.

Θεωρείς ότι η νίκη που πετύχατε στο ντέρμπι επί του Απόλλωνα είναι βήμα που σας φέρνει πιο κοντά στον τίτλο;

Ηταν σίγουρα μια σπουδαία νίκη γιατί ο Απόλλων έχει μια πολύ καλή ομάδα, είναι από τις πιο δυνατές ομάδες φέτος στην κατηγορία. Συνεχίζουμε… Εχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα και δεν θεωρώ ότι έχει κριθεί ακόμα κάτι.

Εκτός του Απόλλωνα, βέβαια, είναι ο Μινώταυρος και ο Αρης Σούδας που δείχνουν πολύ καλές ομάδες, πώς βλέπεις τη συνέχεια;

Κάθε παιχνίδι το κοιτάζουμε ξεχωριστά. Δεν βλέπουμε διαφορετικά κανέναν αντίπαλο και κάθε αγωνιστική πάμε για τη νίκη, όπως κάναμε και με τον Απόλλωνα. Σίγουρα, ο Μινώταυρος και ο Αρης Σούδας είναι πολύ καλές ομάδες, αλλά εμείς όπως είπα κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και παίζουμε μόνο για τη νίκη.

Συμφωνείς ότι το πρωτάθλημα φέτος είναι από τα πιο δύσκολα τα τελευταία χρόνια;

Ναι, γιατί υπάρχουν 4-5 ομάδες οι οποίες είναι πολύ ανταγωνιστικές ενώ τις προηγούμενες χρονιές ήταν μία-δύο. Φέτος είναι πιο δύσκολο το πρωτάθλημα. Θα δούμε στην πορεία πώς θα εξελιχθεί.

Panakrotiriakos panigirika 5

Εδώ και πολλά χρόνια η ομάδα σου "φλερτάρει" με τον τίτλο, αλλά δεν τα καταφέρνει. Θεωρείς ότι φέτος μπορεί να είναι η χρονιά της;

Φέτος, σίγουρα θα είναι η χρονιά μας. Πρέπει φέτος το Ακρωτήρι να πάρει το πρωτάθλημα. Οσα χρόνια είμαι στην ομάδα είχαμε πρωταγωνιστικούς στόχους, απλά κάτι στράβωνε. Υπήρχαν κι άλλες ομάδες που ήταν ίσως πιο τυχερές, πιο καλές και γι’ αυτό το χάναμε πάντα. Φέτος, όμως, θεωρώ ότι είναι η μοναδική χρονιά που το Ακρωτήρι θα πάρει το πρωτάθλημα γιατί έχουμε ξεκάθαρο στόχο και το θέλουμε όλοι που είμαστε εκεί και αυτός είναι ο λόγος που είμαστε εκεί. Ναι μεν θα είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε.

Στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα τα πήγες πολύ καλά χάρη στις αποτελεσματικές σου αποκρούσεις, τι έχεις να πεις γι’ αυτό;

Να πω την αλήθεια, αυτή είναι η δουλειά μου. Γι’ αυτό είμαι στην ομάδα. Δουλειά, προπόνηση, αυτά αποδίδουν. Η σκληρή δουλειά που κάνουμε κάθε μέρα φέρνει αυτά τα αποτελέσματα.