Συνεντεύξεις

Σκαρπέτης: Μου έδωσε ώθηση το χαμένο πέναλτι

Μετά από οκτώ αγώνες χωρίς νίκη, ο Ποσειδώνας Τσικαλαριών κατάφερε να τη "γευτεί" ξανά στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στην Άμιλλα με μία εντυπωσιακή ανατροπή από 0-2, σε 4-2.

 

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Σταύρος Σκαρπέτης για τον Ποσειδώνα, ο οποίος παρ' ότι αστόχησε σε πέναλτι με το σκορ στο 0-2, ήταν τελικά ο ίδιος που πήρε την ομάδα πάνω του και με ένα εντυπωσιακό "καρέ" την "οδήγησε" σε αυτή τη σημαντική νίκη.

Μιλώντας στο athlitiko ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι και τα δικά του τέσσερα γκολ, καθώς και στον στόχο του Ποσειδώνα στα εναπωμείναντα παιχνίδια. Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

Για τη νίκη η οποία ήρθε μετά από πάρα πολλές αγωνιστικές και με ανατροπή από δύο γκολ που ήταν πίσω ο Ποσειδώνας:

Αρχικά θέλω να πω ότι όλη η ομάδα έπαιξε με συνοχή, πάθος και περίσσεια ενέργεια κάτι που συντέλεσε στο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την ανατροπή που πετύχαμε. Μετά από πολυ καιρό καταφέραμε να διατηρήσουμε το προβάδισμα που πήραμε καθώς φέτος έχουμε χάσει πολλά ματς στα τελευταία λεπτά κυρίως λόγω απειρίας και κακής ψυχολογίας.

Για τους τραυματισμούς των δύο συμπαικτών του στο πρώτο ημίχρονο και αν αυτό τους έδωσε επιπλέον δύναμη στη συνέχεια:

Πήραμε πολύ ενέργεια από τους τραυματισμούς των δύο συμπαικτών μας στο πρώτο ημίχρονο, τους οποίους είδαμε να αιμορραγούν και την αδυναμία τους να συνεχίσουν στο ματς και να μας βοηθήσουν.

Για το χαμένο πέναλτι και το "καρέ" τερμάτων που ακολούθησε στη συνέχεια σε ένα άκρως εντυπωσιακό επίτευγμα:

Επέλεξα να εκτελεσω το πέναλτι καθώς ήθελα να δημιουργήσω τις προϋποθέσεις για να κάνουμε την ανατροπή. Όταν το έχασα, ένιωσα το βάρος όλης της ομάδας να πέφτει πάνω μου και αυτό μου έδωσε δυνάμεις να μην σταματήσω να πιέζω για το γκολ.

Για τον στόχο του Ποσειδώνα στα εναπωμείναντα εννέα παιχνίδια:

Ο στόχος του Ποσειδώνα είναι να δείχνει σε κάθε ματς οτι δεν αξίζει να βρίσκεται στη θέση που είναι αυτή τη στιγμή, να δώσει ευκαιρίες σε παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής και να τελειώσει τη σεζόν χωρίς άγχος στα πόδια της.

Επιμέλεια: Νεκτάριος Ανδρεαδάκης