Συνεντεύξεις

Κερμενίδης: Χρειαζόμαστε ακόμα πολλή δουλειά για την παραμονή

Στο athlitiko μίλησε ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος της νίκης της Παλαιόχωρας απέναντι στον Άγιο Ιερόθεο, Νίκος Κερμενίδης, για την πορεία της ομάδας και τους στόχους της.  

Παράλληλα αισιοδοξεί πως η ομάδα θα καταφέρει τη γρήγορη παραμονή, ενώ πιστεύει ότι οι μεταγραφικές επιλογές του προπονητή του την περίοδο του χειμώνα έδωσαν ώθηση στην ομάδα. 

Kermenidis
Οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: 

Για τη νίκη απέναντι στον Άγιο Ιερόθεο και τη συμβολή του με το γκολ:
Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα φορμαρισμένη. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα όλη την εβδομάδα για το πως θα την αντιμετωπίσουμε. Πιστεύω κάναμε καλή δουλειά και το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο. Θεωρώ τη νίκη σπουδαία καθώς ήταν απέναντι σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους μ εμάς. Από τη στιγμή που το σκορ ήταν 1-0 και παίζαμε με παίκτη παραπάνω, ήταν θέμα χρόνου να πετύχουμε και δεύτερο γκολ και θεωρώ ότι με την επίτευξη του δεύτερου τέρματος έκανε πιο εύκολο το έργο μας.

Kermenidis Kontogiannis Eisodos
Για το εάν η ομάδα βρίσκεται κοντά στην επίτευξη της παραμονής: Πρωταρχικός μας στόχος είναι η εύκολη παραμονή. Δεν έχει επιτευχθεί ακόμη και χρειάζεται πολλή δουλειά. Στην ομάδα είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε σύντομα.

Kermenidis
Για τις χειμερινές μεταγραφές και κατά πόσον οι νέοι συμπαίκτες έχουν συμβάλλει στην άνοδο της απόδοσης της ομάδας: Θεωρώ οτι οι παίκτες που έχουν έρθει τον χειμώνα μας έχουν δώσει ώθηση και βοηθούν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είναι παίκτες που γνωρίζει ο προπονητής μας και γρήγορα έχουν εγκλιματιστεί στην ομάδα μας. 

Για το γεγονός ότι ο ίδιος παρά τις πολλές συμμετοχές του στη Γ' Εθνική δεν έχει καταφέρει ποτέ να παίξει σε υψηλότερη κατηγορία: Κάθε ποδοσφαιριστής για να βελτιώνεται πρέπει να βάζει στόχους και να έχει φιλοδοξίες. Για να βοηθήσεις τον εαυτό σου και την ομάδα σου πρέπει να προσπαθείς μέρα με τη μέρα να γίνεις καλύτερος. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν ως στόχο να παίξουν σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Για εμένα στόχος μου είναι να ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο σε όποια κατηγορία και αν βρίσκομαι. Αν μου γινόταν κάποια πρόταση από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας θα ήταν χαρά μου να την εξετάσω.