Συνεντεύξεις

Χατζηγιάννης: Τιμή μου που ανέλαβα τον Άρη Σούδας

Για πρώτη φορά ως προπονητής του Άρη Σούδας μίλησε στο athlitiko o Μιχάλης Χατζηγιάννης μετά τη παρθενική του νίκη στο πρόσφατο παιχνίδι με τα Ροδωπού.

Ο ανερχόμενος τεχνικός αναφέρθηκε επίσης στο νέο βήμα που έκανε από την ΑΠ Σούδας στον Άρη πλέον, ενώ τόνισε ότι η φιλοσοφία του συλλόγου θα παραμείνει ως έχει. Ακολουθούν οι δηλώσεις του:

Για την πρώτη του νίκη ως προπονητής του Άρη στο πρόσφατο παιχνίδι με τα Ροδωπού:

Κάναμε σε γενικές γραμμές ένα καλό παιχνίδι απέναντι στα Ροδωπού, στο πρώτο ημίχρονο πιέσαμε ψηλά και καταφέραμε να προηγηθούμε με δύο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο μείναμε με δέκα παίκτες, αλλά δείξαμε συγκέντρωση και πειθαρχία και πήραμε στο τέλος τη νίκη που χρειαζόμασταν.

Για το νέο βήμα στην προπονητική του καριέρα και αν αποτελεί για τον ίδιο πρόκληση:

Είναι τιμή μου που έχω αναλάβει τον Άρη Σούδας, είμαι παιδί γέννημα-θρέμμα της ομάδας και είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα και εμένα. Είναι ένα βήμα παραπάνω και παράλληλα μία νέα πρόκληση, ελπίζω από τη δική μου πλευρά να φανώ αντάξιος όσο περισσότερο μπορώ.

Για τη φιλοσοφία της ομάδας:

Η φιλοσοφία παραμένει ίδια όπως είναι εδώ και 1,5 χρόνο, να βγάζουμε πιτσιρικάδες από την Ακαδημία μας στην ανδρική ομάδα, αυτό που θέλουμε είναι να πλαισιώνουμε όσο περισσότερα παιδιά από κάτω. Θέλουμε να αναδείξουμε παράλληλα κάποια παιδιά που έχουν ταλέντο και να παίρνουμε γενικότερα από αυτά το καλύτερο δυνατό που μπορούμε σε κάθε αγωνιστική.
Έχουμε αρκετούς γηγενείς παίκτες στην ομάδα που ξέρουν την κατηγορία εδώ και κάποια χρόνια, ενώ θέλουμε και κάποια άλλα παιδιά να ψηθούν όπως γίνεται ουσιαστικά από πέρυσι για να μπορούν να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και να βελτιώνονται συνεχώς.

Για το αν προσπαθήσει να προσθέσει κάτι παραπάνω στο παιχνίδι του Άρη:

Θα προσπαθήσουμε από εδώ και πέρα να βάλουμε και κάποια καινούρια πράγματα στο παιχνίδι μας ειδικότερα στη δημιουργία γιατί τα παιδιά είναι αρκετά ταλαντούχα, για να μπορούμε να το βγάζουμε σε κάθε αγωνιστική.