Συνεντεύξεις

Αννιτσάκης: Τα γκολ αφιερωμένα στον πρόεδρο και τους συμπαίκτες μου

Δηλώσεις στο athlitiko παραχώρησε ο πρωταγωνιστής του ντέρμπι της Β' Κατηγορίας, Βίκτωρας Αννιτσάκης, ο οποίος μίλησε για τη μεγάλη νίκη και την πορεία του Νέου Σαμψών.

Οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

-Για τη νίκη απέναντι στον Τιτάνα: 

Όπως κάθε παιχνίδι, έτσι και σ' αυτό θέλαμε τη νίκη. Γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλος έρχεται από ένα κακό αποτέλεσμα και ότι έπρεπε να ήμασταν πιο προσεκτικοί. Ήταν ένα ντέρμπι του δεύτερου με τον τρίτο και όπως ήταν αναμενόμενο θα πήγαινε στη δύναμη και στο ποιος το ήθελε πιο πολύ. Σπαταλήσαμε ένα ημίχρονο άσκοπα, όμως στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πιο δυνατά. Ευτυχίσαμε να σκοράρουμε πρώτοι. Δεχτήκαμε την ισοφάριση από δικό μας λάθος και στην επόμενη φάση ξαναπήραμε το προβάδισμα. Γενικά πιστεύω ότι πήγαμε καλά.

-Για τα δύο γκολ του που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα:

Τα δυό γκολ που πέτυχα τα αφιερώνω στον πρόεδρο που είναι η ψυχή της ομάδας και σε όλα τα παιδιά που παλέψαμε και φέραμε αυτό το αποτέλεσμα. Σημασία δεν έχει για μένα ποιος βάζει το γκολ, αλλά να είμαστε μια γροθιά, μια οικογένεια.

-Για τους στόχους της ομάδας: 

Εμάς ο στόχος μας είναι να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι σοβαροί και συγκεντρωμένοι και να παίρνουμε το αποτέλεσμα που μας αναλογεί είτε είναι θετικό είτε αρνητικό. Έχουμε πια από κάτω μας ομάδες που είναι πολύ καλές και ισοδύναμες και η συνέχεια είναι πολύ ανταγωνιστική και δυνατή. Τέλος, εύχομαι στην ομάδα του Τιτάνα, στην οποία έχω αγωνιστεί παλιότερα και τους ευχαριστώ γι αυτό. Καλή συνέχεια και καλή πορεία στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.