Παρασκήνιο

Επέστρεψαν ως αντίπαλοι στα Καθιανά (pics)

Ιδιαίτερο ήταν το παιχνίδι της Ένωσης Θύελλας Καμινίων απέναντι στον Τιτάνα την περασμένη Κυριακή για τρεις ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων που επέστρεψαν για πρώτη φορά ως αντίπαλοι στο γήπεδο που αγωνίστηκαν την περυσινή σεζόν.

 

Ο λόγος για τους Νίκο Ποντίκα, Γιάννη Ευαγγέλου και Γιώργο Ροζάκη οι οποίοι βρέθηκαν στο βασικό σχήμα του Τιτάνα και απέναντι στην πρώην τους ομάδα, σε ένα πολύ κομβικό σημείο του πρωταθλήματος με τις δύο ομάδες να "καίγονται" για βαθμούς, με διαφορετικούς στόχους η κάθε μία. Ο μεν Τιτάν για την άνοδο, η δε ομάδα του Ακρωτηρίου για την παραμονή. Τελικά το παιχνίδι κρίθηκε στο φινάλε με τον Ποντίκα να είναι ο δημιουργός του "χρυσού" τέρματος που πέτυχε ο Χατζηγρηγορίου για τον Τιτάνα. Ο Τιτάν βρίσκεται πλέον με το... ένα πόδι στην Α' Κατηγορία, ενώ η Ένωση κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Και οι τρεις ποδοσφαιριστές συνυπήρξαν την περασμένη χρονιά με μεγάλη επιτυχία στην Ε.Θ.Κ. αφού έφτασαν να διεκδικούν μέχρι και την άνοδο, τερματίζοντας τελικά στην 4η θέση της Β' Κατηγορίας.

DSC 0224

Ο Γιάννης  Ευαγγέλου

DSC 0228

Ο Νίκος Ποντίκας

DSC 0236

Ο Γιώργος Ροζάκης