Παρασκήνιο

Η... black Friday του Κρος, τη στιγμή που ο Πλατανιάς πνίγεται

Το ματς με την ΑΕΚ πέρασε, ο Κρος, αλλά και ο Γκρζέλτσακ έμειναν εκτός αποστολής -ένα γεγονός που έρχεται να δηλώσει ότι δεν υπολογίζονται πια από τον Πλατανιά- ωστόσο τώρα που έχουν περάσει κάποιες μέρες έρχεται να είναι πραγματικά... προκλητική η αντίδραση από τον Γάλλο αμυντικό μέσο.

Πέραν του γεγονότος ότι πρόκειται για επαγγελματία ποδοσφαιριστή και είναι αναμενόμενο και φυσιολογικό να διεκδικεί πράγματα που έχει συμφωνήσει, από εκεί και πέρα, ξεπερνώντας αυτό το γεγονός, δεν παύει να προκαλεί πραγματικά μεγάλη εντύπωση αυτή η αντίδραση που έδειξε ο Κρος. Με την ομάδα του Πλατανιά σε εκείνο το σημείο της σεζόν να μετρά έξι συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα (ακολούθησε και μια 7η, αυτή από την ΑΕΚ) πνέοντας τα λοίσθια, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής διάλεξε αυτήν ακριβώς τη στιγμή έτσι ώστε να εκφράσει ένα παράπονο που και μόνο το άκουσμά του ως γεγονός μπορεί ο καθένας να το ερμηνεύσει κατά το δοκούν. Τη στιγμή δηλαδή που ο Πλατανιάς πνίγεται σαν ομάδα, με το κλίμα να είναι το χειρότερο λόγω της πολύ άσχημης πορείας που έχει στο πρωτάθλημα, ο Κρος, με τις εμφανίσεις του να είναι αυτές που είναι και τις έχουν δει όλοι μέχρι στιγμής, αποφάσισε να εκφράσει το παράπονο ότι είναι... black Friday και δεν μπορεί, λόγω του ότι δεν τον έχει πληρώσει ο Πλατανιάς για τον μήνα που "τρέχει", να κάνει τις αγορές του!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Κρος είναι "τελειωμένος" από τον Πλατανιά μετά από αυτό που συνέβη, αλλά πραγματικά θα ήταν πολύ σημαντικό ακόμα και για το δικό του "καλό" να του μεταφέρει κάποιος το πόσο κακή απόδοση είχε σε όσα ματς χρησιμοποιήθηκε, μηδενός εξαιρουμένου...