Αφιερώματα

Οι Χανιώτικες ομάδες στα video games (pics)

To όνειρο να δείτε την αγαπημένη σας χανιώτικη ομάδα στις κορυφαίες ελληνικές και ευρωπαϊκές διοργανώσεις γίνεται πλέον πραγματικότητα μέσω γνωστών video games. Από τον Πλατανιά μέχρι τον ουραγό της Γ' ΕΠΣ Χανιών, Τάλω, όλες οι χανιώτικες ομάδες σας περιμένουν να τις οδηγήσετε στα "αστέρια" του Τσάμπιονς Λιγκ. 

 

Πιο συγκεκριμένα, δύο ελληνικά σάιτ προσφέρουν μέσω αυτόνομων αρχείων (patch) τη χρήση των χανιώτικων ομάδων στα γνωστά βιντεοπαιχνίδια Pro Evolution και Football Manager. 

Pro Evolution

To blog "pesworldnet.wordpress.com" σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείτε τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ, της Φούτμπολ Λιγκ, μαζί με αρκετές ιστορικές ομάδες που αγωνίζονται στη Γ' Εθνική. Μεταξύ αυτών, μπορείτε να αναλάβετε την τύχη του Πλατανιά και του ΑΟΧ/Κισσαμικού. 

Όπως μπορείτε να δείτε από τις παρακάτω φωτογραφίες, η ποιότητα της δουλειάς είναι πολύ καλή, ενώ θέσαμε σε αναμέτρηση τις δύο χανιώτικες ομάδες, με τον Πλατανιά να είναι ο τελικός νικητής με 2-0. 

plataniasvsaox


aox kiss

Η ενδεκάδα του ΑΟΧ/Κισσαμικού

eykairia leo

Ο Λέο χάνει μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ

dimoutsos2 0

Ο Δημούτσος από κοντά κάνει το 2-0


Football Manager

To γνωστό παιχνίδι προσομείωσης προπονητικής ποδοσφαίρου σας δίνει τη δυνατότητα να μετατραπείτε από προπονητής της εξέδρας σε προπονητικό ηγέτη της αγαπημένης σας ομάδας. Στην αυθεντική έκδοση του παιχνιδιού, σας δίνετε η δυνατότητα να αναλάβετε τα ηνία του Πλατανιά και του ΑΟΧ/Κισσαμικού, καθώς το παιχνίδι περιλαμβάνει τη Σούπερ  Λιγκ και τη Φούτμπολ Λιγκ. Ωστόσο, το ελληνικό σάιτ fmgreece.gr σας δίνει τη δυνατότητα να οδηγήσετε οποιαδήποτε χανιώτικη ομάδα από τα αλώνια... στα σαλόνια, χάρη σε σχετικό αρχείο που κυκλοφορεί. 

Μπορεί ο Πλατανιάς δύσκολα να καταφέρει την αποφυγή του υποβιβασμού, ωστόσο εσείς έχετε τη δυνατότητα να διαχειριστείτε το ρόστερ του ώστε να τον οδηγήσετε ακόμα και σε κάποιο "ευρωπαϊκό" εισητήριο. 

platanias 

Ο Γιώργος Πετράκης τα καταφέρνει περίφημα με τους "πιτσιρικάδες" του ΑΟΧ/Κισσαμικού, το ίδιο θα κληθείτε να κάνετε κι εσείς. 

aox kissamikos
Πρόκληση για τον οποιοδήποτε να μετατρέψει την Παλαιόχωρα σε "νέο Πλατανιά", ανεβαίνοντας αστραπιαία τις εθνικές κατηγορίες. 

palaiochora

a eps xanion

b eps xanion

g eps xanion
Επιμέλεια:  Γιάννης Παπαδάκης