Χανιώτες Εκτός... Συνόρων

Στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ενόπλων Δυνάμεων η Μαραγκουδάκη

Μία Χανιώτισσα, η Στεφανία Μαραγκουδάκη, θα συμμετάσχει με το εθνόσημο στο 1ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ποδοσφαίρου Γυναικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Η πρώην παίκτρια του ΑΟ Χανιά και νυν του Αστέρα Ρεθύμνου (στη φωτ. με το νο 20) συμμετέχει στην αποστολή της Εθνικής Ενόπλων για τη διοργάνωση που διεξάγεται από τις 12 έως τις 17 Φεβρουαρίου στα Φιλιατρά.  Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν ακόμα η Ολλανδία, το Βέλγιο και η Γερμανία.

Η ανακοίνωση του Αστέρα αναφέρει τα εξής:

Το 1o Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ποδοσφαίρου Γυναικών Ενόπλων Δυνάμεων

θα πραγματοποιηθεί στις 12-17 Φεβρουαρίου, στα Φιλιατρά, του Δήμου Τριφυλίας.

Στην κορυφαία αυτή διοργάνωση επιλέχθηκε, μεταξύ άλλων, να συμμετέχει η δική μας Στεφανία Μαραγκουδάκη. Η διεξαγωγή αυτού του Πρωταθλήματος γίνεται με τη συμμετοχή των ομάδων της Ολλανδίας, Βελγίου, Γερμανίας και Ελλάδας.

Οι επίσημες τελετές, έναρξης την Δευτέρα 12/2 και ώρα 6 μ.μ. και λήξης την Παρασκευή ώρα 20.00, θα γίνουν στην Κεντρική Πλατεία των Φιλιατρών, παρουσία των κ.κ. Υπουργού και Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας αλλά και επισήμων προσκεκλημένων, όπως οι Ολυμπιονίκες Κατερίνα Θάνου και Αθανασία Τζουμελέκα.

Η συμμετοχή της Στεφανίας στον θεσμό αυτό, θα την κρατήσει μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας την τρέχουσα αγωνιστική. Η επιλογή της, όμως, από την επιτροπή, για συμμετοχή σε μια τέτοια διοργάνωση, αποτελεί τόσο για την ίδια, όσο και για το Σωματείο μας μεγάλη τιμή. Όλοι εμείς οι άνθρωποι της ομάδας, της ευχόμαστε καλή επιτυχία!!