Χανιώτες Εκτός... Συνόρων

Με γκολ του Παπαδάκη ο Ηρόδοτος πήρε το Σούπερ Καπ της ΕΠΣΗ

Ενας Χανιώτης, ο Μανώλης Παπαδάκης, έμελλε να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο για την ομάδα του στον τελικό του σούπερ Καπ για την ΕΠΣ Ηρακλείου που διεξήχθη στο Μαρτινέγκο.

Ο 20χρονος επιθετικός ήταν αυτός που σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης σε 1-1 στο 85ο λεπτό με ατομική ενέργεια κι αφού είχε περάσει ως αλλαγή στο 65’ αντί του Μωραΐτη. Χάρη σε αυτό το γκολ, ο Ηρόδοτος (πρωταθλητής Ηρακλείου κι από τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική) απέκτησε ψυχολογία κι έτσι στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων έφτασε στο τελικό 2-1 επί του Ζαρού χάρη σε κεφαλιά του Κανδηλάκη.

Το 1-0 για τον Κυπελλούχο της ΕΠΣΗ είχε πετύχει στο 33’ ο Πουλάκης.

Ουσιαστικά, αυτό είναι το πρώτο γκολ για τον Παπαδάκη επί θητείας του στον Ηρόδοτο, ξεκινώντας αν μη τι άλλο την καριέρα του με τον καλύτερο τρόπο.

Ζαρός: Μήτρου, Κοζυράκης, Πολυμερίδης, Λογοθέτης, Γενιτσαρίδης, Πουλάκης, Φραγκιαδουλάκης, Ρομπάκης (76′ Αλμπαντάκης), Μεταξάκης, Σκουλάς (18′ λ.τρ. Κλαπάκης), Νταβιγλάκης (73′ Λιοδάκης)

Ηρόδοτος: Κασμερίδης, Προβιδάκης, Μπάμπης (59′ Κανδηλάκης), Γιαλούσης, Μπαλάφας, Κασαπάκης, Φουκαράκης (54′ Ετόφ), Φραγκουλάκης, Γαρεφαλάκης (80′ Αργκιλέσι), Μελισσόπουλος, Μωραΐτης (65′ Παπαδάκης)