Χανιώτες Εκτός... Συνόρων

Επιστροφή στην Κύπρο για Μαρτσάκη!

Στην Κύπρο επιστρέφει για να συνεχίσει την καριέρα του ο Στέφανος Μαρτσάκης! Ο Χανιώτης επιθετικός ανακοινώθηκε από την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας του νησιού.

 

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Μαρτσάκης θα βρεθεί στην Κύπρο, αφού η πρώτη ήταν ακριβώς ένα χρόνο πριν όταν φόρεσε τη φανέλα του Αρη Λεμεσού, στην Α' κατηγορία. Εκεί μέτρησε 5 συμμετοχές, 3 στο πρωτάθλημα και άλλες 2 στο Κύπελλο, ωστόσο τον Γενάρη αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα παίζοντας για λογαριασμό της ιστορικής Δόξας Δράμας, στη Γ' Εθνική, με την οποία πλησίασε πολύ κοντά στην άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Μαρτσάκης αποφάσισε να μη συνεχίσει στη Δόξα κι έτσι προτίμησε να επιστρέψει στην Κύπρο, οπότε ο νέος σταθμός στην καριέρα του είναι η Ποδοσφαιρική Αθλητική Ενωση Επαρχίας Κερύνειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τον σύλλογο της Κύπρου είναι η εξής:

Ο Χανιώτης επιθετικός Στέφανος Μαρτσάκης είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΠΑΕΕΚ, μαζί με τους Ανδρέα Θεμιστοκλέους και Χρίστο Τζάμα. Ο Μαρτσάκης που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πλατανιά είναι 27 χρονών και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός. Πέρσι αγωνίστηκε στον Αρη Λεμεσού και στην Δόξα Δράμας.