Χανιώτες Εκτός... Συνόρων

Στον Χαραυγιακό ο Μαραγκουδάκης

Τη φανέλα μιας ακόμα ιστορικής ομάδας θα φορέσει σε ερασιτεχνικό επίπεδο ο Μπάμπης Μαραγκουδάκης, αφού μετά το πέρασμά του από τη Δόξα Βύρωνα τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στον Χαραυγιακό.

 

Ο ιστορικός σύλλογος της Ηλιούπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του δυναμικού αμυντικού, που ξεκίνησε την περασμένη σεζόν στην Κ20 του Ατρομήτου και στη συνέχεια παραχωρήθηκε στη Δόξα Βύρωνα, όπου ήταν συμπαίκτης με τον αδερφό του.

Σημαντικό ρόλο στη μετακίνηση αυτή φαίνεται να έπαιξε η παρουσία των προπονητών Λουκά Ρόππα και Δημήτρη Ζυγούρη που ήταν στη Δόξα και στον Χαραυγιακό "πήραν" μαζί τους εκτός του Χανιώτη αμυντικού και τους Στρ. Βακερλή, Κασσιανό, Π. Βακερλή και Βλαχά.

Η ανακοίνωση για την απόκτηση (και) του Μαραγκουδάκη αναφέρει τα εξής:

Ο ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ Α.Ο.Η ανακοινώνει την απόκτηση των ΒΑΚΕΡΛΗ ΣΤΡΑΤΟΥ και ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ. Ο Στράτος είναι 26 ετών, τερματοφύλακας και αγωνίστηκε στην ομάδα μας την περίοδο 2012-13 όπου και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα.
Ο Χαράλαμπος είναι 19 ετών και αγωνίζεται στο χώρο της άμυνας. Οι δύο παίκτες αγωνίστηκαν την περασμένη περίοδο στη Δόξα Βύρωνα όπου είχαν πολύ πετυχημένη παρουσία.
Καλωσορίζουμε τον Στράτο και τον Χαράλαμπο στην οικογένεια του ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΥ και τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.