Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου

Αποχαιρέτησαν τον Παϊζάκη

 

 

Οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου γνωστοποίησαν την αποχώρηση του Γιώργου Παϊζάκη από το τεχνικό τιμ των ακαδημιών λόγω προσωπικών και επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται η άψογη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών και το γεγονός ότι ο ίδιος έδωσε τον καλύτερο του εαυτό στο κομμάτι των αναπτυξιακών ηλικιών την τελευταία διετία. Η πόρτα πάντως παραμένει ανοικτή για τον ίδιο σύμφωνα με την ενημέρωση σε περίπτωση νέας συνεργασίας στο μέλλον. Η ανακοίνωση καταλήγει με τις θερμές ευχές προς τον Παϊζάκη για κάθε επιτυχία στα νέα του βήματα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου θέλουν από καρδιάς να ευχαριστήσουν τον προπονητή Γιώργο ΠΑΪΖΑΚΗ, για την εξαιρετική συνεργασία μας, δίνοντας από κοινού "Μαθήματα Ζωής" στα παιδιά του Ακρωτηρίου! Δυστυχώς για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους, ο Γιώργος δε θα μπορεί να είναι μαζί μας την επόμενη χρονιά.

ΔΙΠΛΩΜΑ ΗΘΟΥΣ-ΠΑΪΖΑΚΗΣ
Για δύο (2) χρόνια έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, πάντα με αγάπη στα παιδιά και σεβασμό στο ρόλο του προπονητή αναπτυξιακών ηλικιών.

Ένας ΚΥΡΙΟΣ των γηπέδων ο Γιώργος, άξιος συνεργάτης και ηθικός, σίγουρα θα λείψει από το γήπεδο Καθιανών την επόμενη χρονιά.

Φίλε Γιώργο όλοι εμείς που συνεργαστήκαμε μαζί σου, μέλη των Δ.Σ, προπονητές, παιδιά και γονείς σε ευχαριστούμε!

Να είσαι σίγουρος πως η πόρτα των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου, θα είναι πάντα ανοικτή για σένα.

Πανακρωτηριακός, ΕΘΚ, Λέοντες ευχόμαστε να έχεις την υγειά σου, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και κάθε επιτυχία στο νέα σου βήματα!

Εις το επανιδείν!