Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου

Στις 9 Ιουνίου η γιορτή της ακαδημίας

Το Σάββατο 9 Ιουνίου ορίστηκε η γιορτή για την ακαδημία των ομάδων Ακρωτηρίου, σε μία εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί μία σειρά από διάφορες απονομές και παιχνίδια για τους μικρούς αθλητές.

 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, θα απονεμηθούν διπλώματα σ' όλα τα παιδιά για την παρουσία τους φέτος, θα γίνουν διαγωνισμοί ανά ηλικία ενώ θα δοθούν και οι έπαινοι συμπεριφοράς και προσπάθεια του Μαΐου και οι έπαινοι "Αθλητής χρονιάς". Οι ομάδες του Ακρωτηρίου προσκαλούν μικρούς και μεγάλους για να βρεθούν σ΄αυτή τη γιορτή του ποδοσφαίρου, ενώ όποιος επιθυμεί μπορεί να κρατάει κάποιο σνακ το οποίο θα προσφερθεί στο τέλος στα παιδιά.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Αγαπητοί Γονείς και Παιδιά,

Σας ενημερώνουμε πως η Γιορτή κλεισίματος της Ακαδημίας μας για τη φετινή χρονιά, θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 9 Ιουνίου και ώρα 19:00-22:30, στο γήπεδο της ομάδας μας στα Καθιανά. Κατά τη διάρκειά της θα απονεμηθούν διπλώματα σε όλα τα παιδιά της Ακαδημίας, θα γίνουν διαγωνισμοί δεξιοτεχνίας ανά ηλικία με απονομή διπλώματος στον κάθε νικητή, θα απονεμηθούν τα μηνιαία «Βραβεία Συμπεριφοράς και Προσπάθειας Μαΐου», οι Έπαινοι «Αθλητής χρονιάς» ανά τμήμα και θα γίνουν οι Διαγωνισμοί Γονέων: Family Cup 2018 για μπαμπάδες (τουρνουά με ομάδες μπαμπάς και γιος) και Penalty Queen 2018 για μαμάδες !!!

Το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:

18:30-19:00 Προσέλευση-Εγγραφές σε διαγωνισμούς

19:00-20:30 Διαγωνισμοί Δεξιοτεχνίας

20:45-21:30 Απονομές Διπλωμάτων-Επαίνων-Βραβείων

21:30-22:30 Ελεύθερος χρόνος-Διασκέδαση-Κέρασμα

Όσοι Γονείς ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό Penalty Queen (Μαμάδες) και Family Cup (Μπαμπάδες) να το δηλώσουν στη Γραμματεία.

Παρακαλούμε όποιοι-ες μπορούν, να ετοιμάσουν και να φέρουν οτιδήποτε σε σνακ, αλμυρό ή γλυκό, για να προσφερθεί στο τέλος σε παιδιά και γονείς.

Παρακαλούμε να στηρίξετε με την παρουσία σας την γιορτή, κάνοντας έτσι ένα πολύ μικρό δώρο στα παιδιά μας. Το αξίζουν!!!

Υ.Γ.: Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018.

Όποιοι ενδιαφέρονται για καλοκαιρινά τμήματα, να το δηλώσουν στη Γραμματεία.

Με εκτίμηση
Για τα Δ.Σ. των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου Πανακρωτηριακός-ΕΘΚ-Λέοντες
Ο Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών Βασίλης Παπαδάκης

Καλό Καλοκαίρι σε όλους!!!