Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα διαιτησίας στα Καθιανά

 

Ημερίδα διαιτησίας και αθλητικής συμπεριφοράς διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευης (9/3) από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Χανίων, στα Καθιανά.

Το σεμινάριο αφορούσε τα τμήματα των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου (Νέων, Παίδων και Προπαίδων), ενώ η ημερίδα έγινε στον Πολιτιστικό Σύλλογο Καθιανών με ομιλητές τους εκπαιδευτές Κώστα Βασσάλο και Γιώργο Τσαγκαράκης οι οποίοι απάντησαν και σε διάφορες ερωτήσεις των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Από την πλευρά τους, οι Ακαδημίες του Ακρωτηρίου ευχαριστούν τον Πολιτιστικό Σύλλογο καθώς και τους δύο εκπαιδευτές για την ενημέρωση που αναμένεται να βοηθήσει τα παιδιά και τους προπονητές για τη συνέχεια.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Χθες (9/3) πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ημερίδα Κανονισμών Διαιτησίας και Αθλητικής Συμπεριφοράς από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Χανίων στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Καθιανών, σε ποδοσφαιριστές των Τμημάτων Νέων, Παίδων και Προπαίδων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου.

Οι ομιλητές και εκπαιδευτές διαιτησίας κ. Κωνσταντίνος ΒΑΣΣΑΛΟΣ και κ. Γεώργιος ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ εστίασαν σε περιπτώσεις αντιαθλητικής συμπεριφοράς, όπου με τη χρήση video εξηγούσαν στους νεαρούς ποδοσφαιριστές τι πρέπει να αποφεύγουν, ενώ δόθηκαν εξηγήσεις για άμεσα και έμμεσα λακτίσματα, σύμφωνα με τις περιπτώσεις που ορίζει ο κανονισμός διαιτησίας. Έντονο ήταν το ενδιαφέρον των νεαρών ποδοσφαιριστών και σε κάθε ευκαιρία έκαναν ερωτήσεις, προκειμένου να λύσουν τις όποιες απορίες είχαν σχετικά με τους κανονισμούς.

Ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καθιανών "Η ΕΙΡΗΝΗ" για τη διάθεση της αίθουσας, την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Χανίων και τους εκπαιδευτές κ. Κωνσταντίνο ΒΑΣΣΑΛΟ και Γεώργιο ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ για την ενημέρωση του πραγματοποίησαν και τους ευχόμαστε καλή δύναμη στο πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν.