Ακαδημίες

Οι ευχαριστίες του Μ. Μπασιά σε ΣΥΝΚΑ

Ο Μανώλης Μπασιάς όπως γνωστοποιεί με γραπτή του δήλωση ολοκληρώνει έναν σημαντικό για τον ίδιο προπονητικό κύκλο που έχει να κάνει με τη συνεργασία του με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

 

Ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του εκφράζει αρκετές ευχαριστίες προς του ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε, ενώ τονίζει ότι έκλεισε ένας κύκλος γι' αυτόν γεμάτος χαρές, εμπειρίες και προσφορά στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο των Χανίων.

Αναλυτικά η δήλωσή του έχει ως εξής:

Με την ολοκλήρωση της φετινής χρονιάς στην ομάδα Παίδων της «Α.Ε.Ε.Κ  ΣΥΝ.ΚΑ» κλείνει για εμένα ένας σημαντικός προπονητικός κύκλος.

Ένας  κύκλος γεμάτος χαρές, εμπειρίες και προσφορά στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο του τόπου μου,  μαζί με την ομάδα που πιστά υπηρέτησα για 6 συνεχόμενα χρόνια από διάφορα πόστα.

Για το λόγο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της «Α.Ε.Ε.Κ ΣΥΝ.ΚΑ»  κ. Μυλωνάκη Γιάννη τον Αντιπρόεδρο κ. Χιωτάκη Ανδρέα και όλο το Δ.Σ για το όραμα που μοιραστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Τις γενικές αρχηγούς των παίδων  κ. Χρύσα Χατζάκη και κα. Άννα Μαρία  Χριστοδουλάκη για την καταπληκτική συνεργασία και την πολύτιμη βοήθεια τους τόσο προσωπικά όσο και στην ομάδα.

Τον γενικό αρχηγό κ. Χρόνη Αγγελάκη έναν  ξεχωριστό άνθρωπο από αυτούς που σπανίζουν στις μέρες μας τόσο μέσα στον δύσκολο χώρο του ποδοσφαίρου όσο και μέσα στην  κοινωνία μας γενικότερα.

Τους γονείς των παιδιών  για την άριστη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια, συμβάλλοντας τα μέγιστα, πάντα μέσα από τον ρόλο τους, στην εξέλιξη των παιδιών τους και της ομάδας.

Τέλος θα ήθελα ιδιαίτερα να ευχαριστήσω έναν σπουδαίο άνθρωπο τον πρόεδρο του  συνεταιρισμού κ. Απόστολο Αλεξάκη για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε από την  πρώτη ημέρα της παρουσίας μου στην ομάδα πριν από 6 χρόνια μέχρι και σήμερα.

Εύχομαι στους ποδοσφαιριστές της ομάδας παίδων, μιας ομάδας με μεγάλο ταλέντο, με παιδιά που έχουν εξελιχτεί μέσα από πολυετή εκπαίδευση, τόσο από την «Ακαδημία Νέας Κυδωνίας» όσο και από την ομάδα της «Α.Ε.Ε.Κ ΣΥΝ.ΚΑ» να συνεχίσουν έχοντας επαγγελματική νοοτροπία να βάζουν υψηλούς στόχους και να βελτιώνονται συνεχώς κυνηγώντας τα όνειρα τους.

Με εκτίμηση

Μπασιάς Μανώλης

Προπονητής Ποδοσφαίρου