Ακαδημία Νέας Κυδωνίας

Ικανοποίηση για τη συμμετοχή και την 1η θέση στο τουρνουά και συγχαρητήρια σε Τιτάνα (pics)

Με μεγάλη χαρά, οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας συμμετείχαν στο τουρνουά κοινωνικής αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε στις Καλύβες από τον σύλλογο του Τιτάνα.

Οπως αποδεικνύει και η ανακοίνωση της Ακαδημίας, υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για τη συμμετοχή, αφού το συγκεκριμένο τουρνουά ανέδειξε τα οφέλη και το μεγαλείο που ερασιτεχνικού αθλητισμού. «Εμείς απλά δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε κάθε χρόνο εκεί να συμμετέχουμε σε αυτή την όμορφη γιορτή του ποδοσφαίρου», σχολιάζει, μεταξύ άλλων, η Ακαδημία στην ανακοίνωση που δίνει στη δημοσιότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Αν κάποιοι από τους στόχους του ερασιτεχνικού αθλητισμού είναι:

• Να ενώνει τους αθλητές όλων των ομάδων μέσα από τον  συναγωνισμό αλλά και την ευγενή άμιλλα.
• Να προωθεί την κοινωνική προσφορά μέσα από τον αθλητισμό.
• Να συνδράμει στη βελτίωση των αθλητικών υποδομών  προς όφελος όλων των κατοίκων της περιοχής.
• Να ενεργοποιεί μέσα από αθλητικές εκδηλώσεις ολόκληρη  την τοπική κοινωνία (δημοτικούς φορείς, συλλόγους, αλλά και απλούς πολίτες) προβάλλοντας έτσι την φιλοξενία αλλά  και τις ομορφιές της περιοχής.

Τότε μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι όλους αυτούς τους στόχους, τους πέτυχε στο ακέραιο μια καταπληκτική παρέα ανθρώπων, σε ένα πανέμορφο γηπεδάκι με φυσικό χόρτο στο οποίο διοργανώθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά το ποδοσφαιρικό τουρνουά κοινωνικής αλληλεγγύης από τον σύλλογο «ΤΙΤΑΝ ΚΑΛΥΒΩΝ».

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση, αλλά πολύ περισσότερο για το κλίμα, το ήθος και τη φιλοσοφία που έχουν δώσει στο τουρνουά.

Θερμά συγχαρητήρια και στο Δήμο Αποκορώνου για την δημιουργία και τον εκσυγχρονισμό αυτής της τόσο όμορφης αθλητικής εγκατάστασης.

Εμείς απλά δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε κάθε χρόνο εκεί να συμμετέχουμε σε αυτή την όμορφη γιορτή του ποδοσφαίρου.

Το Δ.Σ της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας συγχαίρει τους μικρούς αθλητές και τον προπονητή του τμήματος Τζούνιορ 2009 τόσο για την άριστη αγωνιστική τους εικόνα και την κατάκτηση της 1ης θέσης στο τουρνουά όσο και για την συνολικότερη αθλητική συμπεριφορά τους σε όλους τους αγώνες. Συγχαίρει επίσης τους γονείς των αθλητών για την εξαιρετική στάση τους και την πολύτιμη βοήθεια τους καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

1

2

3

4

7

66

8

9

10