Παλαιόχωρα

Καυστικό σχόλιο πρώην παράγοντα της Παλαιόχωρας για τις συζητήσεις με Πλατανιά

Σχόλιο καταγράφεται στα σόσιαλ μίντια το οποίο αφορά τον πρώην αντιπρόεδρο, γενικό αρχηγό και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας της Παλαιόχωρας, Ανδρέα Λουγιάκη για ό,τι αφορά το θέμα της συνεργασίας ανάμεσα στις ομάδες του Πλατανιά και της Παλαιόχωρας.

Ο Λουγιάκης παρουσιάζεται συγκεκριμένα πολύ καυστικός στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Προσπαθώ να σκεφτώ τα οφέλη που θα έχει η ομάδα μας από αυτή την συμφωνία, το μόνο που θα γίνει θα είναι να διαλυθεί και να απορροφήσει ο Πλατανιάς τα απομεινάρια της», ενώ παρακάτω επίσης σημειώνει ότι, «το μόνο που μπορώ να σκεφτώ ότι θέλουν, είναι τα χρήματα του προέδρου μας. Ας πάρουν λοιπόν τον πρόεδρο μας και ας αφήσουν την ομάδα μας ήσυχη να συνεχίσει την περήφανη πορεία της έστω, στα τοπικά πρωταθλήματα»...

Αναλυτικά το προσωπικό μήνυμα από τον Ανδ. Λουγιάκη είναι το παρακάτω:

Με αγωνία και ανησυχία παρακολουθώ εδώ και μέρες το σίριαλ Πλατανιάς-Παλαιόχωρα. Δεν με νοιάζει η έκβαση του χθεσινού ραντεβού, ούτε και γνωρίζω λεπτομέρειες. Αυτό που με προβληματίζει, όπως όλους όσους αγαπάνε αυτή την ομάδα, είναι το αύριο και το μέλλον του συλλόγου. Ενός συλλόγου που εδώ και 35 χρόνια στέκεται περήφανα και με τις δικές του δυνάμεις στα τοπικά πρωταθλήματα του νομού μας.

Προσπαθώ να σκεφτώ τι οφέλη μπορεί να έχει η ομάδα του Πλατανιά από μια υποτιθέμενη συνένωση με την ομάδα μας και πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε έναν λόγο. Μήπως θα αγωνιστεί στο γήπεδο που δεν έχουμε..?! Μήπως θα πάρει τα χρώματά μας..?! Μήπως θα απορροφήσει τους ποδοσφαιριστές μας..?!
Επίσης προσπαθώ να σκεφτώ τα οφέλη που θα έχει η ομάδα μας από αυτή την συμφωνία, το μόνο που θα γίνει θα είναι να διαλυθεί, και να απορροφήσει ο Πλατανιάς τα απομεινάρια της.

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ ότι θέλουν, είναι τα χρήματα του προέδρου μας. Ας πάρουν λοιπόν τον πρόεδρο μας και ας αφήσουν την ομάδα μας ήσυχη να συνεχίσει την περήφανη πορεία της έστω, στα τοπικά πρωταθλήματα. Άλλωστε, χωρίς κάποιον μεγάλο χρηματοδότη, η ομάδα αυτή δεν μπορεί να σταθεί μόνη της στην πιο άκυρη κατηγορία των Ελληνικών Πρωταθλημάτων, την Γ' Εθνική.

Μια καλή συμφωνία θα μπορούσε να ήταν η συνεργασία των ακαδημιών μας, να υπάρχει ένα σκαλοπάτι και μια ανοιχτή πόρτα για τα παιδιά μας και για όποια δείχνουν και μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω. 

Αλλά προς θεού, αφήστε την μεγάλη ομάδα στην ησυχία της. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να διαλύσει ένα σωματείο που αντιπροσωπεύει έναν τόπο με Ιστορία και που υπάρχει εδώ και 35 χρόνια, στο βωμό των χρημάτων και της δόξας που αποσκοπούν κάποιοι..

Η ομάδα είναι πάνω από όλους και όλα και θα πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει και να προσφέρει στα παιδιά της περιοχής και στα περίπου 65 παιδιά των ακαδημιών της, που με τόσο κόπο όλες οι διοίκησης που έχουν περάσει και έχουν δώσει τα πάντα για να τις κρατήσουν ζωντανές, την ευκαιρία να εξελιχθούν και να μεγαλώσουν..

Αν δεν σεβαστούμε το παρελθόν αυτής της ομάδας, δεν προσέξουμε στο παρόν με τις αποφάσεις που πρέπει να παρθούν, δυστυχώς δεν θα υπάρχει μέλλον.

Μακάρι να πρυτανεύσει η λογική και να παρθεί μια απόφαση για τον συμφέρον της ομάδας του τόπου μας.