Μικτές Ομάδες

Η εικόνα της 3ης αγωνιστικής

 

 

Με νίκες ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο Λασίθι την Τετάρτη οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Χανίων που δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα απέναντι στις αντίστοιχες της ΕΠΣΛ.

Η Κ14 του Γιώργου Μουριζάκη νίκησε με 4-0 ενώ με το ίδιο σκορ πέρασε και η Κ16 του Γιώργου Ριτζάκη.Στο Ηράκλειο η ΕΠΣΗ πανηγύρισε επίσης δύο νίκες απέναντι στο Ρέθυμνο, με την Κ14 να επικρατεί με 5-0 και την Κ16 πιο δύσκολα με 1-0 του Ρεθύμνου.

Στην κατηγορία Κ14 την πρωτιά θα διεκδικήσουν όπως όλα δείχνουν τα Χανιά με το Ηράκλειο που έχουν αποσπαστεί στην κορυφή (7 βαθμούς) τέσσερις βαθμούς. Μάλιστα η ΕΠΣΧ θα κληθεί να αγωνιστεί εκτός έδρας την 4η αγωνιστική στο Ηράκλειο σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά στην κούρσα της κορυφής.

Στην κατηγορία Κ16 το Ηράκλειο πέρασε για πρώτη φορά στην πρώτη θέση (7 βαθμούς) με τη νίκη απέναντι στο Ρέθυμνο το οποίο άφησε στη 2η θέση με έξι βαθμούς. Στην 3η θέση είναι τα Χανιά με τέσσερις, έτσι για να μείνει "ζωντανό" στη μάχη της πρωτιάς το συγκρότημα του Γιώργου Ριτζάκη, θα κληθεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Ηράκλειο την επόμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες των δύο κατηγοριών:

Κ14

3η αγωνιστική
Λασίθι-Χανιά 0-4
Ηράκλειο-Ρέθυμνο 5-0

Η βαθμολογία
1. Ηράκλειο 7
2, Χανιά 7
3. Ρέθυμνο 3
4. Λασίθι 0

Επόμενη αγωνιστική (4η-9/1)
Hράκλειο-Χανιά
Ρέθυμνο-Λασίθι

Κ16

3η αγωνιστική
Λασίθι-Χανιά 0-4
Ηράκλειο-Ρέθυμνο 1-0

Η βαθμολογία
1. Ηράκλειο 7
2. Ρέθυμνο 6
3. Χανιά 4
4. Λασίθι 0

Επόμενη αγωνιστική (4η-9/1)
Hράκλειο-Χανιά
Ρέθυμνο-Λασίθι