Μικτές Ομάδες

Με στόχο τη νίκη στο Λασίθι οι Μικτές

Στο Λασίθι θα φιλοξενηθούν την Τετάρτη (12/12) οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Χανίων για την 3η αγωνιστική του Ενωσιακού Πρωταθλήματος.

 

Αμφότερες οι ομάδες των Χανίων (Κ14-Κ16) θέλουν να φύγουν με νίκη από το γήπεδο της Κριτσάς για να διατηρηθούν σε τροχιά πρόκρισης.

Στην κατηγορία Κ16 τα Χανιά θα αναζητήσουν την πρώτη τους νίκη, μετρώντας μέχρι στιγμής μία ισοπαλία με το Ηράκλειο και μία ήττα στο Ρέθυμνο. Το συγκρότημα του Γιώργου Ριτζάκη βρίσκεται έτσι στον ένα βαθμό ενώ Ηράκλειο και Ρέθυμνο μέτρούν από τέσσερις και έξι αντίστοιχα.

Στην κατηγορία Κ14 τα Χανιά βρίσκονται στην κορυφή μαζί με το Ηράκλειο με τέσσερις βαθμούς. Έτσι η ομάδα του Γιώργου Μουριζάκη θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της μετά από εκείνη στο Ρέθυμνο την περασμένη αγωνιστική και να πάει ουσιαστικά σε μονομαχία με το Ηράκλειο για την μάχη της πρωτιάς.

Διαιτητής του αγώνα της Κ16 (14.30) ορίστηκε ο Γιώργος Ζερβάκης με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Δρακουλάκη και Γιώργο Τσαμπουράκη. Το ματς (12.30) της Κ14 θα διευθύνει ο Μανώλης Βασσάκης με τους ίδιους βοηθούς, όλοι από την Ένωση Ηρακλείου.

Οι δύο αποστολές της ΕΠΣΧ αναχώρησαν την Τρίτη από τα Χανιά για το Λασίθι όπου και θα διανυκτερεύσουν για τα παιχνίδια με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣΛ.

Αναλυτικά ως έχει η κατάσταση των δύο κατηγοριών μέχρι στιγμής:

Κ16

3η αγωνιστική-12/12
Λασίθι-Χανιά
Ηράκλειο-Ρέθυμνο

Η βαθμολογία
1. Ρέθυμνο 6
2. Ηράκλειο 4
3. Χανιά 1
4. Λασίθι 0

Κ14

3η αγωνιστική-12/12
Λασίθι-Χανιά
Ηράκλειο-Ρέθυμνο

Η βαθμολογία
1. Ηράκλειο 4
2, Χανιά 4
3. Ρέθυμνο 3
4. Λασίθι 0