Μικτές Ομάδες

Πέρασε με ανατροπή από το Ρέθυμνο η Κ14

Την πρώτη νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων πανηγύρισε στο Ρέθυμνο η Κ14 της ΕΠΣ Χανίων που νίκησε το μεσημέρι της Τετάρτης για τη 2η αγωνιστική με 2-1 την ΕΠΣΡ.

 

Τα παιδιά του Γιώργου Μουριζάκη κατάφεραν μάλιστα να φτάσουν στην επικράτηση με ανατροπή καθώς βρέθηκαν να χάνουν στο πρώτο ημίχρονο με 1-0με το γκολ που πέτυχε ο Αλάγι για το Ρέθυμνο στο 32'.

Η αντεπίθεση ξεκίνησε στο 38' για τα Χανιά που ισοφάρισαν με τον Μπραουδάκη ο οποίος "έκλεψε" την μπάλα από την αντίπαλη άμυνα και σημάδεψε σωστά για το 1-1.

Η ολική ανατροπή έγινε στο 65' με "χρυσή αλλαγή τον Πολιτάκη ο οποίος αυτή τη φορά σημάδεψε σωστά (είχε την μεγάλη φάση για την ανατροπή με το Ηράκλειο στην πρεμιέρα) και έδωσε τη νίκη με 1-2 με δυνατό σουτ.

ΕΠΣ Ρεθύμνου (Μιχάλης Βουράκης): Αποστολάκης, Χύσκο (70' Κοσκινάς), Μουντάκης, Ποθουλάκης, Πετράκης, Καραμπατζάκης, Χαραλαμπάκης (58' Αντουράκης), Τραϊτοράκης, Πεκίνι, Αλάγι, Γιαχάι (24' Φασούλας, 70' Βιδιαδάκης)

ΕΠΣ Χανίων (Γιώργος Μουριζάκης): Χατζηδάκης, Ζυμβραγουδάκης, Σκοπελίτης, Πλανάκης, Καλαμαρίδης, Πενταράκης, Σταματάκης (36' Πολιτάκης), Φούσα (55' Κοτζαμιχάλης), Λαδάς (68' Καραμανώλης), Μπραουδακης (68' Πιπεράκης), Θανασιός (55' Γεωργακάκης)