Μικτές Ομάδες

Ευχαριστίες και συγχαρητήρια για το "Μάχη της Κρήτης"

Οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου απέστειλαν επιστολές μέσω της οποίας συγχαίρουν την ΕΠΣ Ηρακλείου για τη διοργάνωση του Παγκρήτιου Κυπέλλου "Μάχη της Κρήτης" και την ευχαριστούν για τη φιλοξενία.

Οι ανακοινώσεις αναφέρουν τα εξής:

Η ΕΠΣ Χανίων

Ο πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Χανίων, σας συγχαίρουν θερμά, γα την άψογη διοργάνωση του 33ουΠαγκρητίου Κυπέλου «Μάχη της Κρήτης» που πραγματοποιήθηκε στο Τυμπάκι και σας ευχαριστούν θερμά για τη φιλοξενία που επιφυλάξατε στην αποστολή μας, κατά τη διάρκεια των αγώνων στο διήμερο 13 και 14 Μαΐου 2017.

Η ΕΠΣ Ρεθύμνου

Κύριε Τζώρτζογλου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου  εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε σας, στον Υπεύθυνο Μικτών Ομάδων κ. ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ-ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ και στα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης σας για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία που επιφυλάξατε στην αποστολή μας, κατά την 33η διοργάνωση του «ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ» στο ΤΥΜΠΑΚΙ.

Η ΕΠΣ Λασιθίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λασιθίου αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα ειλικρινή του συγχαρητήρια στη Ένωσή σας για την άψογη διοργάνωση και για τη φιλοξενία πού επιφυλάξατε στην αποστολή μας κατά την 33η διοργάνωση του «ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ».
Σας Ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.