Γ' Εθνική

"Ψήλωσε" με Κρολ η Προοδευτική

Η Προοδευτική συνεχίζοντας τις κινήσεις της στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στη Γ' Εθνική πραγματοποίησε μια σημαντική μεταγραφή, με την προσθήκη του Καμίλ Κρολ.

 

Ο υψηλόσωμος Πολωνός ποδοσφαιριστής, που έχει "στεριώσει" στην Ελλάδα, το α' μισό της σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Παναργειακού, αλλά πλέον "ντύθηκε" στα "βυσσινί" και θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στον δεύτερο γύρο.

Η ανακοίνωση της επιτροπής σωτηρίας έχει ως εξής:

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ του ΑΟ Προοδευτική Νεολαία είναι στην ευχάριστη θέση ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Πολωνό ποδοσφαιριστή Κamil Krol (Kαμίλ Κρόλ ) γεννηθείς στις 20 Ιουνίου 1987.

Ο Κρόλ έχει παραστάσεις και από το εξωτερικό αλλά και από την χώρα μας τα τελευταία χρόνια με την εμπειρία τους στον χώρος της επίθεσης να τον κάνει να ξεχωρίζει.

Έχει ύψος 1.93 και πριν έρθει στην ομάδα μας αγωνιζόταν στον Παναργειακό (Γ΄εθνική). Την καριέρα του την ξεκίνησε στην Γκόρνικ Ζάμπρε (29 συμ), πέρασε από την Ιταλική Μπρέσια (5 συμ), την Πολωνική Μότορ Λουμπίν (27 συμ, 5 γκολ) και στην Ελληνική του καριέρα έχει αγωνιστεί με την ομάδα της Δόξας Κρανούλας (28 συμ ,5 γκολ ), Βύζαντα Μεγάρων (22 συμ ,5 γκολ), Ελευσίνας (7 συμ, 5γκολ), Ζακύνθου (50 συμ, 7 γκολ), Χαλκίδας και Νέστου Χρυσούπολης. Επίσης έχει αγωνιστεί με την Εθνική Πολωνίας under 20.

Τον Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας!

*φωτ. αρχείου argonafplia sport